marți, 14 august 2012

Dacă vă apucaţi de curăţenia de toamnă

Primăria sectorului 3 strânge în perioada 15-19 august jucării şi cărţi destinate copiilor proveniţi din familii cu situaţie financiară dificilă .
   Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va amenaja cinci corturi pe aleea principală a parcului 'Alexandru Ioan Cuza', unde persoanele dornice să doneze cărţi şi jucării o pot face între orele 8,00 - 11,00 şi 17,00 - 20,00.
      Jucăriile şi cărţile colectate în urma donaţiilor vor fi strânse, ambalate şi oferite copiilor proveniţi din familiile defavorizate din comunitatea sectorului 3.

Felicitări, frumoasă iniţiativă.

4 comentarii:

Simona spunea...

Foarte frumos, asa da! Sper sa se stranga cat mai multe, si sa mearga unde trebuie!

giani spunea...

buna ziua
am demarat si noi o actiune de acest gen, suntem un club de turism si dorim sa colectam carti si rechizite pentru copiii proveniti din familii numeroase sau cu o situatie materiala precara din Delta Dunarii;
initiativa este la inceput, dar speram sa aiba ecou si sa putem aduna cat mai multe carti, caiete, rechizite, de la cei care nu mai au nevoie de ele sau nu le mai folosesc!

Maria Coman spunea...

giani dati-mi mai multe detalii pe mail

giani spunea...

buna,multumesc pt feedback,pana in data de 30 aug nu sunt in tara,dar revin cat de curand cu informatii suplimentare. o seara frumoasa!