sâmbătă, 29 septembrie 2012

Romanul anului 2011

59 de romane s-au inscris pentru premiul de 10.000 de euro.  Este concursul despre care v-am mai vorbit, cel organizat de Asociaţia Casa de cultură cu sprijinul InterContinental şi Editura ALL. 
Lista romanelor o gasiti aici. Eu m-am uitat, unele mi s-au parut extrem de interesante, sper să treacă de juriul de specialitate. V-am mai povestit si ca sunt sceptica in legatura cu autorii romani. E o prejudecata, recunosc, dar cam tot ce am incercat sa citesc in ultimii ani a fost o dezamagire. Insa acum, din descrierile romanelor, unele dintre ele par destul de pe gustul meu. Pe 10 otcombrie o sa ajunga la mine cele 5 romane ramase in cursa. Si poate atunci rezolv si problema cu eu ce mai citesc. 

PS: O carte mai proasta ca cele 50 de vicii ale domnului Grey n-am mai citit demult. Am citit-o prin vacanta, am uitat sa povestesc despre ea, vad ca acum s-a tradus si volumul 2. Sandra Brown era misto, pe cuvant. Inteleg ca sunt trei volume si ca e o trilogie de maaaare succes in intreaga lume. Daca vreti sa va convingeti, nu dati banii, va fac cadou primul volum.


2 comentarii:

Victoria spunea...

Eu tocmai ce am terminat de citit Venit pe lume ( Margaret Mazzantini) si Chemarea Ingerului (Guillaume Musso). Geniale!

Maria Coman spunea...

Da, si mie mi- au placut mult