vineri, 12 octombrie 2012

Yes, we can

De multe ori m-am intrebat daca nu ar trebui sa imi vad de treburile mele si sa nu ma mai bag in discutii interminabile pe diverse teme. Bine, e dificil, pentru ca am limba ascutita si asta e. Daca domnii de la PDL nu mai vin in studio, trebuie sa imi gasesc si eu ceva de facut :))
E, uite, acum, cu uraste.ro devenit iubeste-i.ro, mi-am dat seama ca nu, nu e in regula sa nu spui ce crezi. Ca putem sa schimbam lucrurile. Ca eu si cu tine si cu tine si cu tine, ca noi suntem pana la urma cei de la care poate pleca schimbarea asta.
Bine, cei de la Secom zic acum ca ar trebui sa donam fiecare cate un euro, ca sa facem ceva cu adevarat, nu doar sa ne pierdem timpul comentand pe internet. Domnii de la Secom poate ar trebui sa stie ca donatiile pe care le-au facut in timp cititorii acestui blog, ca au fost in bani sau in lucruri, sunt cele care au contat cu adevarat. Si ca oamenii chiar sunt solidari cu cei in nevoie. Dar deh, dupa ce faci o gafa de proportiile astea, probabil ca nu mai stii cum sa iesi din ea.
In fine, ideea de baza e ca putem sa facem ceva. Si asta e important de fapt

Update: pe pagina de Facebook a Secom s-au indesit mesajele venite de la angajati ai companiei in care se spune din ce in ce mai agresiv @nu mai pierdeti timpul, dati mesaje, faceti ceva@. E pueril, pe de o parte, indemnul la a dona un euro in contul unor asociatii, atita vreme cat taxele bancare pentru un transfer depasesc suma. E pueril sa acuzi oamenii ca nu fac nimic, cand tocmai au demonstrat ca fac. E absurd sa crezi ca iti poti spala imaginea cu 3.000 de euro si, as spune, banii contribuabililor...Probabil e mult mai dificil sa iti ceri scuze si atit.

Niciun comentariu: