vineri, 16 noiembrie 2012

Ce mai cititi

Eu am un teanc mare pe noptiera, dar pentru ca am primit Cheia, m-am apucat de ea. As vrea sa o termin pana saptamana viitoare, cand va fi lansarea la Gaudeamus. 
Sanctus a fost una dintre cartile mele preferate din ultima perioada. Thriller, conspiratie, istorie....De o viata sunt fascinata de genul asta. De la Regii Blestemati- chiar, ce m-as apuca din nou de ei- la Surorile Boleyn, la Codul lui Da Vinci. 
Cheia o astept de ceva vreme. Cheia este o femeie in mainile careia se afla soarta omenirii.


Despre Simon Toyne: 

A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător. A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Cheia va fi lansata in prezenta autorului, saptamana viitoare, la Gaudeamus, cum spuneam si mai sus.


Voi, voi ce mai citit?

4 comentarii:

bebestrumfu' spunea...

Am inceput cartea Maria Antoaneta de Gerald Messadie si apoi Coco Chanel.Imi plac cartile biografice.

Simona spunea...

Suna fain "Cheia", o pun pe lista:) Pana atunci lecturez William Stryron - Alegerea Sofiei, dar nu pot spune ca ma bucur de lectura pe deplin, filmul mi-a placut mult mai mult.

Maria Coman spunea...

bebestrumfu- nu stiu maria antoaneta, ia sa caut si eu
simona mie mi-a placut alegerea sofiei mult de tot

Anonim spunea...

eu sint fan Rodica Ojog-Brasoveanu, pacat ca nu mai traieste sa mai scrie carti minunate