duminică, 16 decembrie 2012

Lista de cadouri

Bijuteriile Sno Of Sweden. Eu le-am descoperit recent, azi le gasiti la Atelierul lui Mos Craciun, la Palatul Cesianu, in rest  incercati aici. Sunt extrem de interesante si moderne.
Tricourile Antante, vi le-am mai recomandat cred, si-au diversificat foarte mult colectiile, desenele, modelele, materialele. Eu ma bucur sa vad asta, au devenit una dintre sursele mele preferate de cadouri nu doar pentru Craciun. Sunt acceptabile ca pret, sunt semnificative ca mesaj, sunt deosebite, nu sunt pe toate drumurile si in toate cluburile.  Le gasiti aici

Tot tricouri, dar pentur copii, gasiti aici.  Mie mi-a facut pentru ziua Smarandei tricou cu Angelina Balerina, pasiunea vietii ei. E un personaj nu foarte mediatizat, asa ca nu gasesti pe toate drumurile ca fel de fel de obiecte cu Hello Kitty. 
La jucarii sunt consecventa, tot de la Ookee ma aprovizionez. Dar va recomand si cartile de la Ushborne Books, le gasiti aici. Eu am luat destul de multe, sunt unele cu carioci care se sterg, refolosibile, destepte, logice, frumos colorate, imi pare rau ca nu sunt si in romana. Poate mai incolo, cine stie.
Pentru oameni mari iubitori de jucarii, incercati Big Boys Toys
Alte recomandari?

4 comentarii:

Ioana Budusan spunea...

Multumesc Maria.

Ioana Budusan spunea...

Multumesc Maria!

Strumful spunea...

Maria, la multi ani Smarandei, stiu ca e nascuta pe 19, la o luma dupa Iulia, deci multa sanatate si tot ce va doriti!

Ada Demirgian spunea...

Vai ce frumos tricoul cu Angelina!