sâmbătă, 15 decembrie 2012

Mica zana

Ca Smaranda e o teatragioaica stiam demult, nu stiam insa ca se manifesta si pe scena.
A fost azi prima serbare la gradinita, unde am mers cu o gramada de emotii. De parinte prost si lipsit de incredere in propiul copil. Ca o sa se sperie. Ca n-o sa vrea sa stea pe scena. Ca n-o sa ii spuna poezia Mosului. Ca si ca si ca si ca.
De dimineata, copilul avea si el emotii. Ca sa ma duc cu ea pe scena. Ca ii e frica de Mos. Ca si ca si c.a....
Bun, ajungem la locul faptei si practic dispare. Reapare direct pe scena, cuminte, pe scaunel. Unde a stat nemiscata pana s-au strans toti. Emotionata da, clar, pentru ca avea o fata extrem de serioasa. Dar nu speriata. Si oricum, foarte prezenta. La cantecele i se auzea vocea perfect, la poezii la fel, si-a indeplinit toate partile de rol perfect. Iar la Mos a fost momentul ei de glorie. A fost prima strigata, s-a dus, i-a spus ca are aproape 3 ani, ca vrea sa se faca zana cand va fi mare, plus poezia tare, raspicat si foarte foarte jucat. Talentata, zau
E cu siguranta un mare merit ale educatoarei lor, teacher Emilia, o femeie absolut senzationala. Initial copiii nu au stiut ca se pregatesc pentru serbare, au invatat poeziile ca atare. Apoi cand au aflat ca e serbare acasa n-au spus mai nimic, asa ca nu discutam despre repetat acasa. etc. Cam toti au fost relaxati, niciunul nu a plans, niciunul nu a plecat de pe scena, nu s-au speriat de numarul mare de straini, au fost absolut perfecti.
Uf, a trecut si asta :)

7 comentarii:

Monis spunea...

ce bine trebuie sa te simti! pentru mine serbarea e un mare stres pentru ca experinta ultimelor doua nu a fost chiar misto...

Liana spunea...

Anul asta, la X Factor UK a fost o Melanie. Cu voce taaare faina la cei 40+ de ani ai ei. Care Melanie, la cei 40+ de ani ai ei avea pana la X Factor (nu mai stiu acum) job fulltime de... zana :) Deci Smaranda nu are dorinte irealizabile :)

Maria Coman spunea...

monis- 2 deja proaste? eu aveam asteptari foarte low, recunosc
liana- hahahaha, da, cum o fi sa fi zana pana la 40 de ani

Degetica spunea...

pai Maria, e fata mamei ei,si a tatalui ei, cum sa nu aiba sange rece:))
Va pup pe tustrei

cristina spunea...

Bravo, noi avem pe 19 serbarea. Doamna zice ca Anca e foarte ok la repetitii, stie toate poeziile si pe cele care nu sunt ale ei. Ramane de vazut daca va zice si in audienta. Dar n-am pretentii mari... Bravo Smarandei inceput promitator.

ana.hotzomana spunea...

La ce gradinita merge mica zana?

ana.hotzomana spunea...

La ce gradinita merge mica zana?