marți, 25 decembrie 2012

Poveste de CraciunAcum mai bine de 3 ani, aproape 4, va povesteam despre familia Florescu. Familia care l-a adoptat pe Stefanut, un baietel bolnav de leucemie. Atunci, in martie 2009, familia Florescu se lupta sa stranga fabuloasa suma de care avea nevoie copilul pentru transplant. La momentul acela suma s-a strans, Stefanut a facut transplantul, n-a reusit, au fost cativa ani pe care i-au petrecut mai mult prin Italia....Stefanut are nevoie de un nou transplant, dar cel putin pentru moment e cat poate fi de bine. 
Merge la scoala, aseara a venit Mos Craciun la el....E un copil care a avut o sansa datorita parintilor sai. Nu le-as spune adoptivi, pentru ca au dovedit ca sunt mai parinti decat multi altii.....
De ce va povestesc azi, de Craciun, despre familia Florescu? Pentru ca m-am reintilnit virtual cu ei anul acesta, in campania pentru Mos Nicolae de la Fundeni. Pentru ca domnul Florescu a donat si carat si s-a ocupat de o gramada de lucruri in campania asta. Pentru ca mi-a aratat inca odata ca oamenii buni muta muntii din loc. Pentru ca Stefanut si familia lui au mers si ei la Fundeni, la serbare, ca sa fie alaturi de alti copii bolnavi. Pentru ca familia Florescu e un exemplu clar ca Mos Craciun exista.
Poate ar trebui sa invatam mai multe de la ei....

Niciun comentariu: