vineri, 1 februarie 2013

Casa cu gemene

Cea mai noua aparitie in lista magazinelor care nu trebuie ratate este Casa cu Gemene.  E magazinul unui fost coleg, Claudiu Perusco, mare om, mare caracter, sa ma credeti pe cuvant sau sa va duceti sa il vizitati la magazin. Gemenele sunt fetele lui, fireste. Ce gasiti la Casa cu Gemene? Cea mai buna smantana din lume. Chiar cea mai buna. Un fel de frisca asa. Pe care o mananci pe paine in cantitati industriale.
Mai gasiti un cascaval doar putin afumat. Doar atit cat trebuie de fapt. Eu sunt destul de carcotasa la cascavalul afumat, de cele mai multe ori e prea afumat sau prea sarat sau sau sau. E, asta e senzational. Azi au avut si placinta cu branza, nu va mai povestesc, n-are rost.
Mai au telemea si cas, mai au unt, mai au branza framantata. Deocamdata de vaca toate. Dar cauta prin tara si oi si capre. Branza o face un domn in Alba special pentru Casa cu Gemene. Iar Claudiu umbla prin tara sa gaseasca furnizori de incredere. Magazinul e deschid doar in week-end.

4 comentarii:

Irina spunea...


Este FOARTE IMPORTANT ca sistemele de rulouri exterioare pe care le cumparati sa aiba aceeasi calitate ca aceea pe care vi s-a facut oferta si sa nu existe diferente intre rulouri ofertate ca fiind cu materiale din Germania, iar de fapt materialele sa fie din Turcia. Acest aspect depinde foarte mult de integritatea companiei cu care ati decis sa colaborati si, de asemenea, de nivelul dumneavoastra de cunostinte in ceea ce priveste sitemele de rulouri exterioare. De aceea, va recomandam sa alegeti doar companiile de incredere. Detalii pe www.scharx.ro

Anonim spunea...

LA MULTI ANI MARIA!!!!

ITI DORESC MULTA SANATATE, FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI.

Cu mult drag,
PATRICIA

Irina spunea...

cele mai bune preturi pentru rulourile exterioare necesare casei dumneavoastra sunt la firma SCHARX

daniela frincu spunea...

cunosc magazinul...merita sa cumparati de acolo, produsele sunt de calitate si la preturi acceptabile!!!1