sâmbătă, 23 februarie 2013

Tiribam Tiribum si gasca Zurli

Am fost la spectacolul Zurli, spectacol anuntat ca cel mai mare pentru copii. Mi-a placut ca spectacolul e interactiv, ca se pune mult accentul pe participare copiilor. Mi- au placut actorii, sint foarte vii si voiosi asa, iti induc o stare de bine. Smarandei i-a placut, desi unele replici erau clar peste nivelul ei. Dar am vazut copii de 4/5 ani absolut incantati de ce se intampla. Spectacolul se reia in aprilie, asa ca nu uitati sa va luati bilete din timp. De data asta a fost Sold Out inca de saptamana trecuta, noi multumim pentru invitatie.

Am mai fost la cateva spectacole Zurli la Clubul Taranului, iarna trecuta practic pe acolo ne-am petrecut-o. Asa ca vi le recomand si pe cele de acolo, sunt saptamanale. Si ii mai stiu din campaniile umanitare, cand au raspuns de fiecare data rugamimntilor Nicoletei, cu toate ca de obicei perioadele de sarbatori sunt unele foarte aglomerate. Au un proiect foarte frumos, acesta, cu spectacolele si petrecerile pentru copii si merita sa ii sprijinim, macar cu aplauzele noastre la spectacol.M-a deranjat insa plasarea de produse. Adica ok, au pus pe toate scaunele niste pungute in care erau un sapun Touch, un pachet de servetele Touch si un gel de maini Touch. Dar de ce sa zici Touch si in timpul spectacolului, habar n-am. Plus referirile la emisiuni gen Romanii au Talent, destul de frecvente. Dar poate e doar de la mine, cine stie

Un comentariu:

Carmen Neacsu spunea...

Da, si mie imi pare rau sa vad acest lucru la trupa Zurli. Am mers acolo cu copii pentru spectacol, nu sa imi zica ca servetele fac vrajitoarele sa dispara. Serios? copii cred orice. Sa forta este foarte deranjantzicem ca acel cadou a fost bine venit dar publicitatea aceastaa! Pe langa aceasta mai aveam si panou cu Touch. ar fi fost suficient pachetul de produse.
Nu ma asteptam ca Zurli sa devina atat de comerciali, sa isi vanda replicile din specatacolo.