miercuri, 13 februarie 2013

Valluntar pentru a doua oară

Campania Valluntar e una dintre cele mai frumoase pe care le stiu eu. Am avut contacte cu mai multe edituri din Romania, unele dintre ele au fost o mare dezamagire, cei de la All insa sunt cu totul si cu totul speciali. O gramada de evenimente foarte frumoase, o gramada de implicare sociala....
Anul acesta, regulile la Valluntar sunt simple. Bloggerii care se inscriu primesc cate 2 carti, scriu recenzii si primesc, pentru fiecare 15 comentarii cate un copac. 
Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii,  celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta un copac intr-un loc ales de ROMSILVA.

Daca va intereseaza, va puteti inscrie si voi, pana pe 17 februarie. Pana acum s-au inscris 200 de bloggeri. Ceea ce inseamna minimum 400 de copaci plantati. Sunt sigura ca toata lumea va face eforturi sa primeasca darul :))
Eu am primit azi cele 2 carti, nu va spun care sunt. Va recomand insa cam toate titlurile lr. Va recomand Sanctus si Cheia, va recomand Guillaume Musso, inteleg ca Soseaua Catelu 42 e o carte pe care merita sa o cititi...Hai sa plantam impreuna.despre campania asta v-am povestit si anul trecut aici

2 comentarii:

mara spunea...

Soseaua Cățelu am ales-o eu :) dar n-am primit încă.

Maria Coman spunea...

mara- eu le-am primit ieri, aseara deja am inceput :))