luni, 18 martie 2013

Ce faceti in week-end?Nu mergeti la un talcioc? Pentru o cauza nobila?

Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare intentioneaza sa deschida un centru de zi pentru copiii cu epilepsie cu varsta prescolara care nu pot fi integrati in invatamantul de masa. Pe langa programul de socializare, centrul ar urma sa le ofere acestora si posibilitatea de a urma diferite terapii necesare unei dezvoltari armonioase - kinetoterapie, logopedie, PECS, terapie ocupationala si psihoterapie. De asemenea, parintii copiilor vor putea sa se organizeze in spatiul centrului in grupuri de suport si sa discute diferite subiecte care ii preocupa atat intre ei, cat si impreuna cu psihoterapeuti.
Centrul reprezinta un proiect de parteneriat public-privat, in cadrul caruia Primaria Municipiului Bucuresti va contribui cu spatiul si utilitatile, iar Asociatia pentru Dravet si alte Epilepsii Rare va finanta - prin sponsorizari obtinute de la persoane fizice si juridice - dotarile necesare.
Initiativa are loc in contextul in care, in prezent, copiii cu epilepsie nu beneficiaza de niciun astfel de amplasament, iar faptul ca toate terapiile necesare vor fi disponibile intr-un singur loc va usura mult viata familiilor afectate. Pentru mai multe informatii legate de activitatea Asociatiei pentru Dravet si alte Epilepsii Rare, va rugam sa intrati pewww.dravet.ro.Nu uitati nici de redirectionarea a 2% din impozit catre Asociatia copii, Suflete, Sperante. Luati formularul direct de aici. Multumesc

Un comentariu:

Victoria spunea...

Geniala idee!