duminică, 31 martie 2013

Desenam pentru o casa
Talent n-avem. Dar ambitie da :)) Asa ca ne-am propus ca pomisorul nostru- pomul cu mere roz, ca sa se stie- sa stranga cel putin 500 de ron. Pomul nostru e cel de mai jos. Are si o fusta roz cu buline albastre, usor eterica, dar e de printesa, asa ca asta e. Are si mere roz si mere albastre, pentru ca asa a dorit co-autoarea. Oricum partile fantastice ale capodoperei ii apartin.Nu ne-a fost usor sa ajungem aici. Am inceput cu pregatirea instrumentelor. 
Pe urma ne-am hotarat cu greu unde va fi pomul nostru. 

Ne-am decis in final ca e mai bine pe hartie. Si ne-am apucat de diverse modele. Sa fie un pom cu fusta.....
Sau sa fie cu fusta roz.....

Am muncit o seara intreaga 
Pana ne-am hotarat ca pomul cu mere roz si albastre e cel mai bun. E magic. Zice-se ca fiecare mar implineste o dorinta. Si avem si noi dorinta noastra. Vrem ca marul nostru sa stranga cel putin 500 ron, ca sa ajutam la cumpararea unei case pentru Benone si cei doi copii ai sai. V-am mai povestit despre ei aici  Miruna a reusit sa stranga deja 9.000 ron, mai e nevoie de inca 11.000, pentru ca locuinta in care stau ei acum este de vanzare si poate fi cumparata cu 20.000 ron. Asa ca a inceput aceasta campanie, un pom pentru o casa. Sunt mai multe doamne care s-au alaturat campaniei si care deseneaza, bricoleaza, coloreaza si manufactureaza cate un pomisor. 

Bun. Toate detaliile le gasiti aici. Fiecare pom este licitat de doritori. Eu sper, bineinteles, ca voi sa cumparati pomul cu mere roz.

 Donatiile le faceti  in contul RO52VBBU2587UN3555702701 Volksbank, sucursala Unirii, deschis pe numele Margarit Miruna Mihaela si va trebui sa specificati la detaliile depunerii pomisorul preferat. Adica pomul cu mere roz :))
 Pomul nostru, pomul cu mere roz, se vinde in urmatoarele conditii. 

1. pentru fiecare donatie intre 50 si 100 ron- donatorul primeste 1 carte de la mine 
2. donatii mai mari de 100 ron- 2 carti. 
3.. cea mai mare donatie primeste cadou si desenul cu pomul cu mere roz. Stim ca nu e artistic, dar implineste dorinte :)) Plus pomul real, pentru ca vor fi plantati 21 de pomi fructiferi la Centrul Social  "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" din Comuna Slobozia, Judetul Giurgiu . Acest centru este dedicat ocrotirii mamelor victime ale violentei domestice si ofera sprijin mamelor care au probleme in a -si creste copiii 
Pentru ca eu voi fi plecata de pe 5 pana pe 15, ar fi ideal sa reusim sa strangem 500 ron in urmatoarele 2 -3 zile, stiu ca putem. Confirmarile de plata mi le trimiteti pe mailulblogului@yahoo.com, ca si pana acum. 


2 comentarii:

Carla spunea...

Ok, deci nu doar fetele mele consideră că merele ar trebui să fie albastre...
Desigur, dacă nu pot fi toate... R-O-Z. :D

Succes mare la licitaţie şi felicitări pentru lucrare, talentul e acolo, în mânuţele Smarandei, clar!

Alina spunea...

De apreciat. E timp destul pentru a invata. Felicitari!