joi, 4 aprilie 2013

1010 si o lectie de altruism

1010 ron a strans pomul cu mere roz, pentru casa lui Andrei si a lui Teo. E o sumă mare pentru perioada in care traim, dar v-as putea spune ca deja jumatate din suma totala, de 11.000 ron a fost stransa. Eu ma bucur ca prietenii mei au facut 10% din asta. Pentru ca da, cei care au contribuit sunt prietenii mei. Unii nu ma cunosc decat asa, de pe Facebook. Altii imi sunt prieteni apropiati. Altii sunt oameni cu care ma cunosc, dar cu care in mod normal nu am legaturi stranse. Dar sunt cam aceiasi oameni care contribuie de fiecare data. Care stiu ca e important sa tai 2 pahete de tigari si un Mojito de pe lista lunara de cheltuieli. Sau o carte. Sau ceva. Pentru ca se poate si fara. Pentru copiii acestia, efortul sustinut al acestor oameni va insemna o casa. E incredibil. Din tigarile mele, din poate cafeaua Anei, din o bratara in minus pentru Andra, de aici va iesi o casa. Sunt multe Ane, multe Andre, multi Vlazi care fac asta posibil. E si un Andrei, il vedeti in poza, un copil internat la Fundeni, la Oncologie, care a auzit de campanie si care a tinut sa participe si el. A desenat un pom si puteti licita pentru el. Uitati-va la el. Uitati-va la zambetul lui. Uitati-va la ochii lui si ganditi-va ca e un copil bolnav care a stiu sa fie altruist. A facut asta fara sa fie rugat. A aflat si a vrut sa fie alaturi de Andrei si Teo.
Detaliile campaniei : De cati bani mai avem nevoie? De 11.000 lei.
Cand putem dona? Oricand intre 1 si 14 aprilie.
Cat putem dona? Orice suma avem disponibila. Pentru sumele intre 50 si 500 de lei avem si cadouri surpriza.
Unde donam? In contul RO52VBBU2587UN3555702701 Volksbank, sucursala Unirii, deschis pe numele Margarit Miruna Mihaela.
De unde stiu ca banii ajung unde trebuie? Ma puteti trage oricand de maneca, sunt aici si toti Ocrotitorii pomisorilor sunt si ei aici. Ne gasiti oricand si ne puteti intreba ce s-a intamplat cu donatia voastra. Publicam extrasul, contractul, etc.
Copacii sunt reali si cine ii planteaza? Da, copacii sunt reali si ii plantam noi, organizatorii. Prin fiecare donatie ne ajutati sa le dam viata.
Unde ii plantati? La centrul pentru femei si copii victime ale violentei in familie din Slobzia de Giurgiu.
Cine sunt beneficiarii? Andrei si Teo, Copiii din centrul din Slobozia, natura, noi, voi, copiii nostri care vor avea radacini simbolice de la fiecare pomisor.
Eu cu ce ma aleg? Cu bucuria de a ajuta, cu un pomisor al tau, cu micile cadouri oferite de Ocrotitorii pomisorilor, cu sansa de a castiga premiul de la sfarsitul campaniei.

Blogul campaniei, aici
Si inca ceva. Spuneti multumesc. Uneori conteaza foarte mult
De unde stiu care este pomisorul meu? Fiecare pomisor va purta o eticheta cu numele donatorilor care i-au dat viata.

2 comentarii:

Maria spunea...

Exemple de viata !

Roxana spunea...

off topic: te-am nominalizat la un premiu. http://gagaita.blogspot.ro/2013/04/liebster-award.html
:d.