marți, 11 iunie 2013

Ducesa cea cumpatata si rochiile eisursa foto

Ducesa de CAmbridge, insarcinata in 8 luni, purtand o rochie de 17,5 lire. E o rochie cumparata de pe asos.com, site de unde isi poate cumpara cam oricine. De altfel, fosta domnisoara Middleton e cunoscuta pentru aparitiile ei in haine absolut obisnuite si creeaza cumva un trend. Bun pentru cei care vand, pentru ca Asos extinde acum linia respectivei rochii si in alte culori. Ca de, e simplu sa ne imaginam ca parem ducese si ca e si atit de ieftin. Cei de la Reiss, ale caror haine au fost de asemena purtate de Kate, au o crestere de vanzari de la 5 milioane de lire la peste 100 de milioane de lire. S-a vorbit foarte mult in presa britanica despre deciziile lui Kate.  A purtat aceeasi rochie de mai multe ori- not so royal :))- a purtat rochii pe care le purta mama ei la alte evenimente. E adevarat, si regina si-a mai modificat rochiile ca sa le poata refolosi, dar in cazul ei nu cred ca se pune problema unor rochii de 17 lire....
Oricum, ce incercam eu sa spun e ca sunt in continuare fascinata de noul tip de regalitate pe care il promoveaza Kate Middleton. E o apropiere de oameni, o adaptare la criza economica, o umanizare a regalitatii foarte utila in aceasta perioada. Ma intreb daca e o strategie a consultantilor de imagine sau e pur si simplu gandirea proaspata a unei ne-nascute sa fie regina.....
Cititi si aici despre ducesa cea cumpatata 
si aici aveti o galerie cu cele mai frumoase rochii purtate de Kate. si doua dintre preferatele mele.
3 comentarii:

Raluca spunea...

Nu stiu cat de cumpatata e, dar emana multa normalitate, ceea ce, mie personal, imi da o stare de bine.

roșu vertical spunea...

Exista chiar un blog dedicat, http://whatkatewore.com/ in care nu se lasa lumea pina nu dibuie si cei mai marunti cercelusi, de unde, cit costa etc.
Si eu o admir tare pentru cum se imbraca si in general pentru toate aparitiile ei de pina acum ca membru al familiei regale.

In treacat mai spun numai ca si Michelle Obama imi place, nu e regalitate, dar na, apare in haine H&M sau similar, nimic ostentativ, simplu si cu gust.

Anonim spunea...

Poate că asta e şi ideea. Poartă o haină ieftină, "fanii" o identifică (cică) şi magazinul respectiv face bani frumoşi vânzându-le tuturor "princess wannabe" acelaşi articol. :)
Nici regalitatea asta nu se scaldă în parale, veniturile de genul ăsta nu-s de neglijat! ;)