miercuri, 26 iunie 2013

Invitatie la teatru

Masculin Feminin, cu Marius Manole, ajunge in curand la Constanta. Spectacolul va avea loc pe 2 iulie, la Casa de Cultura a Studentilor din Constanta. 
 E un spectacol in care granitele dintre sexe sint incalcate, mai intii cu seninatate, dupa care, cu tristete, apoi cu haz de necaz si, in toate aceste situatii, cu umor. Cam cit de puternica poate fi o iubire? La cite schimbari rezista ea? Cit de radicale pot fi schimbarile? 


O comedie la care risul e cu lacrimi… de tristete... Un spectacol despre iubire in toate genurile ei, adica masculin, feminin si tot ce incape intre acestea doua. O piesa in care iubirea n-are nevoie de nimic ca sa existe, nici macar de buletin de identitate, nici macar de data de nastere.

Lia Bugnar asigura, ca de obicei, proviziile de umor si de emotie, iar cei care le livreaza la mare arta sint Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret, Teodora Stanciu.


Si oferta speciala: primele cinci comentarii din Constanta au un bilet gratis la unul cumparat

2 comentarii:

Auras spunea...

Cartea de vizita a celor implicati si distributia este deja calea catre un succes garantat, mai mult ca sigur o sa fie un spectacol minunat

Maria Coman spunea...

auras- sper ca esti din constanta