luni, 10 iunie 2013

Protectia solara. De ce bio si o reducere

Noi plecam duminica in prima parte a vacantei.  Si pentru ca e sezon de soare, v-as spune cate ceva despre cremele de protectie solara. Gasiti o serie de recomandari foarte bune aici, la Protectia consumatorului. 
Acolo nu vi se povestesc prea multe despre bio, gasiti insa o analiza foarte corecta aici 
Ce pot sa va spun eu este ca in general cremele clasice contin o gramada de mizerii, cele de care de obicei ne ferim in cremele sau lotiunile obisnuite. 
Ce e important, de stiut, de asemenea, este ca filtrele chimice lasa razele UV sa patrunda in piele, la acest nivel producandu-se transformarea ultravioletelor in raze inofensive. Filtrele minerale nu lasa razele UV sa penetreze, ci le reflecta pe principiul oglinzilor. La fel de important, de multe ori filtrele chimice- adica cele din cremele clasice-absorb doar razele UVB, lasand razele UVA sa penetreze pielea – razele UVA sunt cele mai periculoase, fiind responsabile de imbatranirea celulara si de cancerul de piele.
Cremele bio mai au un mare avantaj. Contin de obicei si unt de shea sau alte unturi sau uleiuri care ajuta la hidratarea pielii.
Gasiti produse bio intr-o gramada de locuri acum, eu va recomand insa sa le luati de la organik.  Daca sunteti la prima comanda si daca  va inregistrati urmand linkul  acesta , aveti o reducere de 5%. 
Puteti de asemenea sa incercati la Napati, am cumparat des si de acolo si au destul de multe produse de protectie solara. 

Un comentariu:

Elvira spunea...

Eu mi-am luat asta vara produsul asta http://www.cosulbio.ro/cumpara/lotiune-copii-protectie-solara-cu-levantica-spf-25-611068 cu care am trecut peste doua iesiri la mare cu Raluca, fetita mea.