marți, 2 iulie 2013

Dependenta si seriale tv

Cred ca prima dependenta a fost de desenele animate de sambata de la pranz dinainte de revolutie. Stiti, alea care aveau pe generic coada unui motan, parca Tom....
A urmat Sandi Bell, pe urma - stiu ca veti rade- parca Sclava Isaura. Tot pe-atunci Nopti si Zile, serialul ala polonez, plus familia Guldenburg.
M-am uitat la Beverly Hills 90210 cu religiozitate. Era sambata seara si adolescenta fiind sa pierzi niste ore din seara de sambata, nu =mi era usor. Dar stateam acasa, sa vad Beverly Hills. Noroc ca era undeva pe la 6-7 parca si pe urma puteam sa ies sa imi traiesc si dramele reale.
La fel, Twin Peaks si Dosarele x. Pe urma vreo 10 ani m-am lasat de seriale, caci am avut o viata agitata :)).
 Cand a aparut Anatomia lui Grey pierdeam nopti in sir ca sa mai vad inca un episod si inca un episod si inca un episod. Imi promiteam la 3 dimineata ca e ultimul si ca gata, nu mai vreau. M-am uitat pana am nascut cred, de parca viata mea se invartea in jurul aparitiei urmatorului episod. Am plans cu lacrimi amare la tragediile de pe acolo, la fel cum am ras cu Sex and the City.
Pe urma iar m-am lasat, vreo 3 ani. Cat a fost Smaranda mai mica nu aveam nici timp si nici rabdare si de fapt stiam ca daca ma voi reapuca va fi dramatic. Si asa a si fost. Mi s-a parut acum vreo luna ca sunt prea dubioasa pentru ca n-am vazut nici Californication nici Mad Men nici nici nici, asa ca am inceput. Am  recuperat Grey, terminat Californication, am terminat Borgia, acum sunt la Tudors- cum sa nu vad Tudors, cand printre cartile mele preferate se numara cele ale Philippei Gregory- ma pregatesc pentru Downtown Abbey si Mad Men si ce-o mai fi.
Beware. Regina Dependentelor is back in town

2 comentarii:

Anonim spunea...

La Grey nu ma mai uit, m-am oprit pe la mijlocul sezonului 8, sa stiu eu ca McSteamy traieste :)). La House ma uitam doar pe tvr, era o perioada cu prea multe seriale despre medici (scrubs, sora jackie, hawthorne etc) si pana la urma am ales grey. Acum sunt la zi cu Modern Family, Mentalist, Downton Abbey, Episodes. O data pe an fac o cura de Friends :). Sunt f multe seriale la care am renuntat, chiar si dupa cateva sezoane vizionate (Fringe, Dexter, Californication, Tudors).

vera spunea...

Downton e DIVIN. si, permite-mi sa itzi mai recomand o chestie pentru lista pierzaniei: Big Bang Theory.