miercuri, 3 iulie 2013

Sida si sexul. Video incendiar

Am primit pe mail urmatoarea informare : afla ce se intampla cu corpul tau dupa moarte

PUTREFACŢIA

Prima dovadă vizibilă a putrefac­ţiei apare de obicei la nivelul por­ţiunii inferioare drepte a peretelui abdominal. Aici începe un proces de modificare a culorii tegumen­tului, datorită faptului că bacteriile din intestin, şi anume de la nivelul cecului, încep să distrugă ţesutu­rile. Această pată, de culoare verde, se extinde, la nivelul întregului abdomen, care în stadiile mai târzii devine destins datorită gazelor.
Următoarele zone în care apare putrefacţia sunt faţa, sânii, orga­nele genitale şi, în final, membrele. Deseori la acest nivel apare un semn numit „marmorare” – o colo­raţie verzuie a pielii, ce formează un model ramificat, ce urmează în fapt traseul venelor. Marmorarea se produce prin scurgerea produşilor de degradare a sângelui din vene. In cele din urmă, pe pielea din regiunile inferioare ale corpului apar flictene, din care se scurge un lichid, iar din cavitatea bucală ies gaze sau secre­ţii gastrice, datorită presiunii intraabdominale exercitate de gazele produse prin descompunere.

Acelasi mail ma mai anunta si cum e cu fisura anala: 


Am fost constipata si m-am chinuit foarte mult sa ies afara si dupa ce am reusit am observat niste picaturi de sange pe hartia igienica dupa care am avut niste dureri in zona anusului care au persistat toata ziua…
Banuiesc ca ar fi o fisura anala, ma pot da cu vreun unguent ceva sau trebuie sa ma prezint la medic?

Si pentru ca site-ul respectiv trimite zilnic cate ceva, azi e randul informarii cu tema Sida si sexul. Video Incendiar Nu l-am deschis, mi-e frica

2 comentarii:

Simona spunea...

O fi incendiar pentru ca trebuie sa-ti dai foc dupa aia la computer ca sa-l mai poti repara?! :-))) Eu am bafta, primesc doar haine de copii de vanzare (pentru ca am dat odata "unsubscribe" de la o lista la care nu ma adaugasem, si dupa aia a inceput sa ploua cu ele... Tine-ne su pe noi la curent cu toate procesele astea organico-biologice, e educativ sa stii cum se instaleaza putrefactia, nu?! :-))))

Ovidiu spunea...

Cred ca ar trebui sa treci la spam mailurile cu articole de pe site-ul respectiv.