duminică, 7 iulie 2013

Multumirile Sabinei


Multumesc pe aceasta cale nu doar celor care au donat, dar si celor care au share-uit povestea si celor care mi-au transmis un gand bun. Sunt profund recunoscatoare si in acelasi timp uimita de bunatatea si promptitudinea dumneavoastra. Ma bucur sa vad ca strigatul meu a fost auzit si ca nu m-am pierdut in sutele de mesaje ce n-au primit raspuns. Zambetul din sufletul meu pe care mi l-ati oferit cu atata generozitate, mi-a dat forta si curaj sa merg mai departe, sa sper ca pot lasa ceva pe lumea asta si sa schimb sau sa imbunatatesc lucrurile asa cum voi putea. Sper sa ma pot revansa cat mai curand si cat mai bine, fata de toti cei care mi-au fost aproape. Trebuie sa recunosc, acest mesaj de multumire nu poate cuprinde cu totul recunostinta mea fata de acest gest minunat.

Multumesc in mod special Mariei Coman, Adei Petre si Sabinei Ulubeanu care au facut posibila strangerea sumei si care-au luat de pe umerii parintilor mei o povara mult prea mare pentru cat pot duce si s-au luptat ca aceasta poveste sa fie auzita!

De asemenea multumesc donatorilor:
Lungu Mioara Gabriela
Maria Coman
Ada Petre
Dan Zaha
Cristea Mihai Alexandru
Aurelia Nasturas
Tanasescu Maria
Pop Catalin-Sabin
Gligor Liliana
Jichi Florin-Gabriel
Antohi Claudiu
Serban Liana Andreea
Plopeanu Oana Florina
Petrisor Adelin Laurentiu
Demirgian Andreea
Lupu Diana
Costache Anamaria
Abaza Anca-Elena
Barbu Ramona
Adina Sfetcu
Dorobantu Oana-Nicoleta
Ionescu Oana-Diana
Cimpea Alina-Raluca
Boca Cristina
Spasinovici Sorin
Sabina Ulubeanu
Georgian Oana
Benezic Dollores
Enculescu

Nu in cele din urma, multumesc, sufletului meu pereche Maria Zdralea, o pianista exceptionala si un om si mai exceptional. Un suflet mare care nu ezita niciodata sa lupte pentru cei din jur. Un caracter puternic, de o calitate extraordinara, mai mult decat o sora pentru mine, mi-a fost alaturi si la bine si la rau si nu exista lucru pe lumea asta pe care l-as putea face ca sa ma pot revansa fata de ea. M-a scos din apa cea mai adanca, atunci cand credeam ca mi s-au inecat corabiile.. S-o urmariti pe-aceasta fata draga, caci veti auzi cu siguranta de romanca pianista care aduce un mare prestigiu tarii noastre.Povestea Sabinei o gasiti aici
In plus, eu as vrea sa le multumesc Brandusei Miron si Ramonei Manescu si Simonei Tache. As vrea sa multumesc editurii All si lui Mario de Mezzo, pentru cartea lui Radu Beligan, licitata cu 200 de lei de Cornelia Sachler. 
As vrea sa le multumesc tuturor celor care s-au gandit la Sabina si la cum sa o ajute. 
As vrea sa ii multumesc personal Adei, cea care a raspuns mesajului meu laconic, din emisie. Pentru ca a inteles ca SAbina merita o sansa.
Drum bun, Sabina. Speram sa nu ne dezamagesti

Un comentariu:

Ada Demirgian spunea...

Maria, eu iti multumesc ca nu m-ai lasat pe dinafara:)