joi, 11 iulie 2013

Sex si bautura. Prosecco nu e pe lista

Whisky- Ii place sexul agresiv, dominator. Nu-i este frica sa faca ce vrea, cand vrea. Pozitia preferata: doggystyle (barbati), ea deasupra (femei) Tequila-Ii place sexul aventuros, in orice loc, in orice conditii. N-ar trebui sa te mire daca dupa o noapte cu tequila va treziti trei sau chiar mai multi in pat.
 Vin-Ii place sa faca sex, insa numai dupa un preludiu romantic care sa sporeasca intimitatea. Vinul este un afrodisiac care va spori dorinta femeilor. Aveti grija sa nu beti prea mult, ati putea adormi inainte de orgasm.
 Votca- Bautura preferata a multor persoane trecute de 20 de ani indica o persoana doritoare de sex agresiv. Dupa cateva paharele, uita de flirt si trece direct la treaba. Rom- Persoana care bea rom este extrem de amuzanta, asa ca te poti astepta la o partida de sex “condimentata” cu reprize copioase de ras. Bere- Daca bautura preferata este berea, atunci te poti astepta ca persoana respectiva sa fie adepta sexului “lenes” care te lasa pe tine la “carma”, intrucat licoarea blonda sau bruna il(o) face usor lethargic(a).Sampanie-Cine bea sampanie face sex pasional. Preludiul, atmosfera romantica sunt piesele de rezistenta ale unei nopti fierbinti alaturi de o persoana care a baut cateva pahare de sampanie.Coniac- Cine bea coniac n-are timp de preludiu. Hainele vor zbura in toate directiile, iar partidele de sex pot fi pe oriunde. Daca persoanei de langa tine ii place coniacul, asteaptate la sex salbatic.

sursa: wowbiz.ro

Eu personal simt nevoia unei analize aprofundate pe tema asta. Poate cercetatorii britanici...

Niciun comentariu: