joi, 11 iulie 2013

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu
Admiram, in iarna, dupa moartea regizorului, echipa pe care o faceau sotia si sora sa in fata valului de absurditati aparute pe la diverse televiziuni. O doamna mai in varsta si una de o varsta cu mine reuseau sa faca zid in fata publicului, in fata discutiilor pe tema "de ce a purtat palton alb la incincerare", de ce il ard si nu il inmormanteaza, sunt sau nu copii secreti, ce a vrut cu adevarat Sergiu Nicolaescu si asa mai departe.
Nu ma intereseaza foarte tare parerile celor care s-au descoperit prieteni ai lui Sergiu Nicolaescu dupa moartea sa. Iolanda Nicolaescu spune acum, in plangerea pe care a inaintat-o instantei, ca "Pârata a ajuns să aibă o atitudine răuvoitoare la adresa subsemnatei, reducându-mi ajutorul bănesc ce-mi asigura necesarul de alimente şi medicamente de care beneficiam în timpul vieţii fratelui meu, am hotărât să demarez procedurile notariale în vederea dezbaterii succesiunii de pe urma fratelui meu, ulterior, prin mandat special, am formulat o cerere de dezbatere a procedurii succesorale. "
Habar n-am ce s-a intamplat intre cele doua doamne in ultimele 6 luni. Dar e pacat ca undeva ceva s-a rupt. Ba mai mult, acum sora regizorului spune ca fratele sau a fost incinerat impotriva vointei sale.

4 comentarii:

traian spunea...

Sa vina DNA si SRI !!!

Unknown spunea...

Inclin sa ii dau dreptate sotiei, imi amintesc de Adrian Pintea.

Valeria Teodorescu spunea...

De regula in situatii de acest gen se formeaza doua tabere ,Pro si Contra ,acum depinde de cine va avea mai multa influenta ,DIVINITATEA isi va spune cuvantul,S.NICOLAESCU ERA PREA ROMAN...!!!

Cristi spunea...

Se vor impaca cele doua tabere pentru ca un astfel de proces aduce prejudicii de imagine vaduvei domnului Nicolaescu.