sâmbătă, 10 august 2013

12 pisici in cautare de stapan

PE scurt, sunt ale unei fete, care se numeste Nicoleta, si care pleaca definitiv in Germania in 2 saptamani.
Se numesc George, Katty, Mara, Marcel, Markus, Maya, Mika, Miky, Patty, Sasha, Stella, Wizzair
Le puteti vedea aici, le puteti adopta, puteti spune mai departe despre ele. 
Ea e Patty, ii aflati si povestea, cum le aflati pe ale tuturor, in cosul cu pisici. Daca o mai gasesc la intoarcere, ma gandesc serios sa o infiez. 

5 comentarii:

cassady spunea...

simpatica foc o sa-mi anunt prietenii amatori de feline :) eu am doi pitici si cred ca pisicutele nu s-ar intelege prea bine cu ei

Anonim spunea...

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul oferit - lăsând la o parte contextul nefericit, e un sentiment extrem de plăcut să descoperi cum oameni, care nu te-au cunoscut niciodată, sunt dispuși să-ți întindă o mână de ajutor, chiar și nu le-ai cerut direct acest lucru.

Am văzut că ați fi interesată de una dintre pisicuțe, la momentul de față sunteți (din păcate, dar și din fericire) prima și singura persoană care care și-a exprimat această intenție. Iar dacă lucrurile vor continua să meargă tot așa, tare mă văd peste două săptâmâni mutată în apartamentul cu două camere, împreună cu toate suflețele astea micuțe. Pentru că de abandonat, cu siguranță n-am să o pot face niciodată, n-aș avea liniște toată viața mea, din acel moment înainte. Desigur că vina îmi aparține în totalitate, am amânat până în ultima clipă această decizie grea, iar acum va trebui să suport consecințele.
De aceea, am vrut să vă anunț că este foarte posibil să o mai găsiți pe Patty când vă veți întoarce și, de asemenea, că vă sunt recunoscătoare pentru gestul acesta.

Numai bine vă doresc și mulțumesc pentru răbdarea de a citi aceste rânduri.
Nicoleta

Maria Coman spunea...

Pisice sunt ok, nu vad de ce ar fi o problema

Ria spunea...

Eu am un pitic de 3.9 ani si doua pisici. Nu au ridicat nici o problema, niciunii dintre ei

Anonim spunea...

Bună seara,

V-am trimis un e-mail în urmă cu câteva zile, pe adresa blog-ului. Nu vreau să par insistentă, însă nu sunt sigură că a ajuns la dumneavoastră, deoarece n-am primit niciun răspuns.
Voiam să vă anunț că am mai rămas în țară pentru o vreme, până rezolv cu adopția pisicuțelor. Și sunt într-o situație (și mai) disperată, întrucât am fost nevoită să las copiii să plece înainte, pentru a nu pierde încă un an de școală acolo.
Dacă mai doriți să înfiați pe vreuna dintre ele, mă puteți contacta la d.nicoleta77@gmail.com.

Mulțumesc,
Nicoleta