miercuri, 7 august 2013

Bad Hair Day

Stiti zilele acelea care incep prea devreme, par sa nu se mai termine? Acelea cand te uiti la ceas si iti dai seama ca e abia 9.48 si ca de fapt BHD nici nu a inceput inca? Si cel mai rau, alea in care pe langa ca sunt adevarate BHD, iti sta si parul ingrozitor?
Ei, zilele acelea incep de obicei asa: te trezesti mai devreme cu o ora decat trebuie sa sune ceasul, pentru ca nu iti aduci aminte cum se numesc prajiturile alea idioate ale lui Marcel Proust.  In vis, in somn, ti se perinda ba briose, nu frate, nu sunt briose. Cum naiba se numesc, cum se numesc, cum se numesc, cum se numesc.......Magdalene, n-are cum sa fie magdalene, dar parca e pe acolo. Prajiturele? Evident ca nu sunt prajiturele, ce sens ar mai avea daca ar fi prajiturele. Le vezi, stii de unde sa le cumperi, au si la Mega Image de obicei. Dar cum se numesc? Liniste si pace. Habar n-ai. Asa ca te trezesti. Mai ai o ora juma pana trebuie sa plece, record personal, de obicei ai 15 minute.
Uiti de prajiturica prajiturelelor, te uric in masina, pleci, incepe muzica interioara, o combinatie de free fallin- de ce, mai luciana, de ce, ca la tine am vazut-o - cu hurry down the chimney si cu perfect fara tine- de ce perfectfaratine ca nu imi place deloc- si deodata te loveste. Madlene. Fuckin' Madlene.
E 10.03. Sa aveti o zi excelenta4 comentarii:

Victoria spunea...

Sa ai o zi si o saptamana excelenta! Mi-ai facut pofta de macarons..care se gasesc si la MEGA:))

Anonim spunea...

:)
bhd? not anymore ;)

cassady spunea...

o zi frumoasa si tie chiar m-ai binedispus azi :)

cassady spunea...

superba melodia chiar mi-ai binedispus ziua si e a doua oara cand scriu measajul ca nu a aparut