luni, 26 august 2013

Despre dor
Azi se intoarce. Dupa 3 saptamani si jumatate. Nu voi fi acasa cand ajunge, asa cum nu am fost nici cand a plecat. Si ma bucur ca a fost asa, mi-e foarte greu sa o vad plecand si sa o las plecand, mi se pare ca nu va fi in regula fara mine si ca va suferi si ca va fi trista si ca sunt o criminala pentru ca o las sa se duca. E trista o zi doua, intr-adevar, cand imi spune  ca vrea sa ne jucam asa,  prin telefon. Dupa care a treia zi abia daca mai are timp sa vina, iar pe final nu se mai oboseste sa vorbeasca cu mine la telefon, caci, desigur, are alta treaba.
Pauza asta anuala e importanta insa si merita sa fie luata. Pentru ca nu e nicio tragedie, in ciuda opiniilor moderne, sa le zicem, potrivit carora e de fapt egosim, ca, nu e asa, ce mama vrea sa fie departe de copilul ei.
Oricum, azi se intoarce. O asteapta rochia roz de printesa, de pe la castelele din Franta.

Iar diseara, inainte sa se culce, o sa imi spuna, ca de obicei Mami, vreau sa stai putin cu mine.
Summer is over

6 comentarii:

cris spunea...

ati ajuns si voi in era rozului?

daniela spunea...

In cazul meu, "recordul" a fost de 2 saptamani...Cand am lasat-o prima data si am plecat, am plans tot drumul inapoi, pur si simplu nu ma puteam controla, oricat de mult as fi incercat si stiam ca e bine unde e :(

Maria Coman spunea...

cris- aaa, suntem demult acolo, nu e nimic nou
daniela- eu nu, m-am si relaxat, a fost foarte bine :)) eu cred in pauzele astea

Anonim spunea...

frumos :)
eu merg acasă cam odată la 2-3 luni... şi stau câte o săptămână, dar îmi trebuie câteva zile să "sparg gheaţa", cu toate că el e mic, are doar 5 ani... apoi, iar plec.
cel mai tare te afectează înstrăinarea...

cassady spunea...

la mine piticii de 1 si 3 ani pleaca acum ca-i vara si vacanta cam la 2 saptamani o saptamana la bunici dar ne despart doar 12 km asa ca daca mi se face prea dor ma duc repede si-i duc acasa :) dar ai dreptate si ei si noi avem nevoie de putina pauza cateodata

text your ex back spunea...

Muy bueno el artículo, gracias!