luni, 5 august 2013

Obsesii mici, de casaContrary, pentru ca anul trecut pe vremea asta as fi spus ca eu nu suport camasile albe si ca ma bucur foarte tare ca nu lucrez la banca si nu sunt obligata sa le port. 

O lunga perioada am avut obsesia maieruilor albe. Au fost veri intregi cand am umblat imbracata doar in diverse maieuri cat mai albe posibil
Am trecut apoi la tricourile albe. Care acum, cand m-am apucat dupa niste ani de facut curat in dressing, am remarcat ca au depasit demult o cifra normala (nu intrebati care e cifra normala)
Iar acum, acum ma indrept usor usor spre obsesia camasilor albe. Nu am inca definite camasile albe perfecte, recunosc, inca bajbai, dar sunt aproximativ sigura ca urmeaza o noua mare problema. 
Si pentru ca tot am ajuns la cleaning the dressingroom, am descoperit cu bucurie ca am 6 perechi de uggi, 2 de-un model, 4 de altul. 3 perechi de conversi, acelasi model, fireste, genti majoritar de la doua firme. Intr-un fel e bine, ma gandesc, ca poate inseamna ca mi se cristalizeaza un stil.  Dream on, love :))

4 comentarii:

Strumful spunea...

Si eu am un fix cu camasile in ultima perioada, camasa alba mie imi place simpla aproape de camasile barbatesti, nu intreba de ce, ca nu stiu, dar stiu ca nu-mi plac briz-brizurile de la camasile de fete. Curat printre haine trebuie sa fac si eu sa mai dau din ele ca-s multe care nu le port.

mara spunea...

E un virus. N-am purtat în viața mea cămașă albă, vara asta mi-am luat vreo cinci.

Maria Coman spunea...

mara- aaa, multumesc, credeam ca imbatranesc eu :)

Maria Coman spunea...

strumful- da, si mjie tot alea gen barbatesti imi plac