miercuri, 11 septembrie 2013

Cartile toamnei

Multe titluri pe gustul meu toamna asta. Si ma bucur de Intriga Matrimoniala, o asteptam.
In plus, astept si cele 5 romane finaliste la Premiul Literar Augustin Fratila. Din 50 si ceva de romane, juriul le-a ales pe urmatoarele :
1. “Craii şi morţii”, de Dan Stanca, Editura Cartea Românească, 2012

2. “Cronicile genocidului”, de Radu Aldulescu, Editura Cartea Românească, 20123. “Hotel Universal”, de Simona Sora, Editura Polirom, 20124. “Omar cel orb”, de Daniela Zeca, Editura Polirom, 20125. “Şoseaua Căţelu 42”, de Alina Nedelea, Editura ALLFA, 2012
Premiul literar „Augustin Frăţilă” – romanul anului 2012 este organizat de Asociaţia Casa de cultură, cu sprijinul InterContinental şi Editura ALL. Evenimentul este sprijinit de Philip Morris Trading, EuropaFM şi Digi24.

6 comentarii:

traian spunea...

UPDATE
" Şoseaua Căţelu Eutanasiat 42"

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca postez aici, dar pe facebook nu pot. Am inteles ca va cautati menajera, ce program ati dori si cate camere are apartamentul/casa?
Multumesc.

Laura Frunza spunea...

Ce carti frumoase ai!

mara spunea...

"Intriga matrimoniala" carte frumos. Placut la mine. :)

roșu vertical spunea...

Si mie mi-a placut intriga. De fapt imi place Eugenides asa mult ca mi-am facut pre-order la Amazon cind am aflat ca tre' sa se publice, si stiam doar vag despre subiect.

iulia spunea...

„Omar cel Orb”, scris de dna Daniela Zeca Buzura este poate cel mai bun roman din cele cinci și asta nu pentru că ceilalți scriitori nu ar avea talent, ci pentru că această scriitură se evidențiază prin senzorialitate (deliciul amănuntului, care-i aparține 100%) și mai mult, dna Zeca a scris cartea ca pe un nativ, răsturnând astfel nucleul enclavei.

Sper că punctajul dvs va merge spre această carte, implicit spre autoarea care spune despre ea că premiile au ocolit-o cam de fiecare dată.