marți, 3 septembrie 2013

Ocaziile speciale, cele cu care scoatem tot ce e mai bun din noi

De departe, cel mai bun comentariu al zilei a fost facut la Simona Tache pe blog 


bla bla…hai sa omoram cainii pentru ca niste parinte de 2 lei nu sunt in stare sa aiba grija de puredelul facut acum 4 ani ca de “ce sa faci noaptea”…unul in minus…
un caine o sa-ti fie recunoscator cand ii dai o bucata de paine si o sa-ti linga mana si cand nu-i duci nimic. incearca asta cu toti “copiii” care misuna prin nu stiu ce parc si care de fapt sunt tigani si care sa-mi fie cu iertare dar nu-i pot numi oameni….Urmeaza cele care zic ca bunica e vinovata si ca ce ne tot dam noi cu parerea, ca ea nu i-a supravegheat si gata. Punct. Aproape ca merita ce i s-a intamplat, nu e asa? CA doar de aia era acolo, sa fie paznic de caini ucigasi pentru nepoti. 
Urmeaza cele care zic ca vai, sa nu mai blamam ONG-urile, ca sunt singurele care fac ceva. Fac, da, e adevarat, unele dintre ele. DAr cele mai multe accepta tacit mizeria pe care o incurajeaza primariile, aia cu noi ne facem ca ii luam, voi va faceti ca aveti grija de ei, asta e, ce se poate intampla. 
Urmeaza, pe alta tema, cele legate de RMGC. N-a fost bine in ziua in care protestele n-au fost la televizor, n-a fost bine nici in ziua in care la televizor a fost dezbatere, ca au fost invitatii prosti si n-au sustinut bine cauza contra. Adica au fost invitati special prosti, ca sa nu sustina bine cauza contra. 

Urmeaza, mai de departe sa zicem, parerile care zic ca de ce sa il acuzi pe Alexandru Visinescu de genocid, ca pana la urma, ce e ala genocid si ce a facut el ? Le recomand celor care cred asta sa asculte interventia domnului Octav Bjoza de astazi, de la ora 11. Daca au stomacul tare. Povesteste cum studentii erau pusi sa isi faca nevoile in gamele si pe urma sa isi manance fecalele unii altora. Printre altele. Dar asta nu e genocid. 
Hai, noi sa fim sanatosi, timpul trece, leafa merge, ne dam pe Facebook, ne spunem parerea, diseara vom fi victoriosi. Am opinat si astazi

4 comentarii:

Laura Frunza spunea...

Ai uitat de rinichiul lui Arsinel, zic eu.

Anonim spunea...

Maria, parerea ta care e?

Viss spunea...

http://www.petitieonline.com/sustineti_eutanasierea_maidanezilor_neadoptati_in_30_de_zile

Anonim spunea...

Câinii trebuie omorâţi. scurt, oricât de urât sună. Pentru că nu au ce căuta într-o comunitate umană - omul nu este dotat de natură să facă faţă unei fiare sălbatice.
Veniţi şi locuiţi o vreme aici şi o să vedeţi ce înseamnă să mergi seara pe stradă fără să trebuiască să te uiţi peste umăr la fiecare pas. asta e normalitatea.
Am şi eu un copil - ştiu ce înseamnă să ieşi cu el la joacă - o zbugheşte imediat. Şi, dacă stai să te gândeşti, dacă era o haită de 5 - 6 fiare, o mâncau şi pe bunică, fără probleme.
Roşia Montană trebuie exploatată de statul român. Se duc atâtea miliarde pe hoţie şi fraudă, câteva ar trebui investite cu cap, acolo şi în alte locuri.
Vişinescu să meargă la puşcărie, pe viaţă, dacă se dovedeşte vinovăţia sa. Până atunci, acest om (oricât de mult urăsc ceea ce reprezintă) trebuie să aibă parte de un proces corect.
Badea, mai zilele trecute, îi acuza pe alţii că folosesc termenul de "şantajist" la adresa dlui. Alexandrescu, de la Antena Grup. Şi avea dreptate; până nu se dovedeşte definitiv şi irevocabil, de către o instanţă, că omul e vinovat, nu ai voie să-l cataloghezi drept "şantajist" şi să te mai şi declari deontolog, în acelaşi timp.
Se pare că teoriile dlui. Badea nu se aplică şi în cazul Vişinescu, cel puţin nu în concepţia dlui. Gâdea. M-a dezamăgit.

Cred că e bine să comentăm. toate subiectele.
Dar nu e de ajuns. Avem nevoie să ne găsim unitatea şi curajul.
Pentru că toţi ne lamentăm dar, dacă ies în stradă şi mă uit în jurul meu nu văd pe nimeni, dintre cei care comentau foarte virulent, mai deunăzi - ei preferă să vadă la ştiri cum a decurs protestul meu.