vineri, 6 septembrie 2013

Povesti de succes: Festivalul Enescu

E unul dintre putinele lucruri frumoase facute in Romania in ultimele decenii. Si creste frumos. E poate singurul moment in care presa straina vorbeste de bine despre tara noastra. Cautati referirile, veti fi impresionati. Aici aveti o revista a presei la zi
Anul acest campania de comunicare a fost una excelenta, plus o gramada de noutati. Proiectiile de la cinematograf, care au facut si ele sali pline. Bucurestiul Creativ, despre care am tot vrut sa scriu si n-am apucat, gasiti detaliile aici. Pe scurt,  locații cheie din București sunt reinventate prin artă urbană și prin elemente vizuale și prind viață prin participarea iubitorilor de frumos, din țară și din străinătate, atât în spațiile publice, cât și în mediul online.
 Mie imi pare rau ca am pierdut-o pe Yuja Wang, practic mi-a iesit din cap.  Yuja Wang e o pianista din hong Kong, care asculta Rhianna si canta Ceaikovski. Nu uitati numele asta, daca auziti ca are spectacol pe undeva, mergeti sa o vedeti.

 Din ce mai e in program de acum inainte, as merge la orchestra nationala rusa  si la Filarmonica de la  Londra. Si John Malcovich, nu uitati de John Malcovich, dar acolo deja nu mai sunt bilete.

Campania de comunicare a fost coordonata de Oana Marinescu si echipa ei. E bine sa stiti asta, pentru ca e una dintre cele mai bune campanii pe care le-am vazut eu in ultimii ani. De fapt cred ca e cea mai buna.

Niciun comentariu: