duminică, 13 octombrie 2013

Interviu incendiar cu proprietarii celui mai tare magazin din Bucuresti


 La Casa cu Gemene ma refer. Adica daca va plac branzeturile si n-ati mancat de la ei, inseamna ca nu stiti ce sunt alea. Viata mea fara cascavalul lor n-ar mai fi viata, va zic. Interviul e bi-interviu, ca la televizor, cu Laura si Claudiu, habar n-am care dintre ei a raspuns. 
·     

  de ce as veni eu din celalalt capat al bucurestiului sa cumpar de la casa cu gemene
pai, tu nu vii de acolo. Apoi, livram noi in celelalt capat. Daca as avea pe langa mine o sursa de branza verificata in timp, care sa nu stea pe aceeasi taraba cu mustele, nici eu nu as traversa Bucurestiul. Dar daca as da branza copilului, as fi foarte atent de unde cumpar. M-as duce pana la Casa cu Gemene sa-i cunosc pe oamenii aia de acolo. Totusi, dau branza copiilor din ianuarie si mamele sunt multumite. Stii, sunt gustoase.
·        2. daca ar fi sa va faceti voi reclama, slogan, cum ar suna
Am spune o poveste adevarata: Doamnei Avram, de unde aducem telemeaua Pestera si casul afumat, i-au fost omorate de curand doua vaci, de un ras. Doamna Avram isi paste cele 12 vaci, ma rog, 10, la poalele masivului Piatra Craiului. Mai traditional si eco de-atat, nu ne duce capu’.
·        3. ce nu aduceti la pravalie
Ciment.
      4. de ce e bine sa consumam cu moderatie. Sau e bine sa consumam cu moderatie? Ca eu cred ca da, totusi nu e ok sa mananci o jumatate de roata de cascaval, doar asa, de pofta
Pai, da! Produsele traditionale trebuie consumate cu moderatie, iar cele din hipermarketuri, deloc. Noi credem asa: ai un copil? Bun. mai bine ii dai o bucatica de branza de la Tanti Cristina sau de la fam. Catean, chiar daca e putin mai scumpa, decat sa-l otravesti cu cine stie ce de prin comert, exact cand e in crestere si are nevoie de tot ce are mai bun laptele
5. cum selectati ce aduceti in magazin
Sarim intermediarii si cautam noi producatorii traditionali. Multi nu fac produse bune si nici nu respecta reguli elementare de igiena, asa ca ne-a luat mai mult de jumatate de an sa gasim doi producatori. Apoi cu noroc, am mai gasit unu’, apoi altul. Avem putini producatori, dar suntem fericiti ca am avut bafta sa-i gasim. Sunt oameni cu har! Cand plecam cu branza de la ei, avem sentimentul ala misto ca plecam de la bunicii care ne indeasa in sacose ce au ei mai bun.
·       6. daca mai aveti ceva de declarat :))
·       Am glumit cu cimentu’. Nu aducem lapte praf.
Trivia despre Casa cu Gemene : 
****comandati duminica sau luni, ca sa fiti sigur ca le aveti joi sau vineri
****daca va comandati, sa nu cumva sa nu va comandati smantana. 
****au si pui si curcan, vedeti ca acolo fara comanda chiar ca nu se poate
**** ii gasiti pe Facebook. La Casa cu Gemene, fireste
**** sunt unici distribuitori ai Mierii de la Glodeanu

Niciun comentariu: