marți, 8 octombrie 2013

Un pom. Un vis. O casa

Acum aproape un an va povesteam prima data despre situatia de la Gogosari.  Despre familiile cu copii multi, familii extrem de sarace, care aveau nevoie de ajutorul nostru. Pentru ca intotdeauna ceea ce noua ne prisoseste, paturile alea de nu mai stim pe unde sa le dosim, hainele de care ne impiedicam prin case, toate isi pot gasi un loc mai bun. Si pentru ca unul dintre lucrurile bune pe care le-a facut blogul asta e ca mi-a scos in cale foarte multi oamen buni. Foarte multi. Am scris aici despre cum au functionat atunci lucrurile.  Si despre doamnele mele, intotdeauna saritoare.
A trecut iarna si una dintre familiile de acolo, cea a carei casa a ars, avea nevoie de o alta locuinta. Miruna a avut o idee minunata, si anume aceea de a organiza o licitatie pentru casa respectiva. O licitatie in care fiecare dintre participanti scotea la vanzare un pom. Desenat, initial. Smaranda s-a apucat mai intai de desenat pe perete. (detalii aici)
Pana la urma ne-a iesit un pom. Cu mere roz, ca sa stiti.
Pentru pomul nostru au licitat mai multi prieteni buni, iar in final a strans 1140 de lei.  Bani care au contribuit la suma totala necesara cumpararii casei pentru Teo, Andrei si tatal lor. O suma care s-a strans din donatii mai mici sau mai mari, toate insa extrem de importante
Ce vreau sa va spun de fapt este ca astazi, dupa 6 luni de chinuri cu actele, cei trei au casa lor. Va multumesc pentru asta, voua, tuturor. Ma-nclin :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru implicare.