luni, 21 octombrie 2013

Of, viata mea

Eu imi gasesc greu ochelari de soare. Sunt cusurgioaica, stiu, nu e de la ei, e de la mine. Cand ii gasesc, insa, ii port pana ii fac praf la propriu. Adica pana se zgarie in asemenea hal incat nu mai vad nimic prin ei. Si nu pot nici fara, ca deh, diva fara ochelari de soare nu e diva.
Ultimele doua pasiuni au fost cei de la Tiffany si cei de la Mosley Tribes.
Tiffany, londonezi, cumparati toamna trecuta de la Selfridges.
Perfecti. I-am cautat luni bune, i-am purtat non stop un an de zile. I-am plimbat prin America, prin Franta, prin Grecia, pe la mari si munti romanesti, la picnic-uri si petreceri de copii.

Inaintea lor au fost cei de la Mosley Tribes.Au vazut si ei lumea la timpul lor. Normandia si Bretania aici. Cam un an au avut si ei viata.
E, acum tragedia e ca nu imi gasesc urmatoarea pereche de ochelari. Acea pereche de ochelari. Tiffany in Romania aduce vreo 2 modele obosite, Mosley Tribes am gasit doar pe un site, nimic prin magazine. Si in rest tot ce am probat- cam tot ce e prin magazinele noastre adica- nu e ceea ce trebuie. Adica Acea pereche. Cum spuneam.
Ca sa nu mai zic ca nu se mai gaseste nici unul dintre cele doua parfumuri. Acele parfumuri.
Si acum, intrebarea e eu ce ma fac. CE ma fac ca vine iarna si-mi sclipeste soarele in ochi.

5 comentarii:

Alina Nedelea spunea...

Toate drumurile duc la Roma...
Think about it, Maria.

Remainick Felix spunea...

Trebuie sa fiu serios? Atunci naspa, ca nu ma pricep deloc la ochelari de soare. Eu am unii de vreo 10 ani. Cred ca sunt verzi. Deci nu te baza pe sfaturile mele! :). Iti pot recomanda niste ochelari de sky, foarte buni iarna, dar merg si vara, la plaja. Chiar si la scufundari. Si am mai vazut niste ochelari de soare maaaari, dar mari sora mea, cu ramele in forma de fluturas. Cred ca la Vadim. Sau lasa pleata sa curga libera, peste umeri si peste ochi, si atunci nu se mai justifica aceasta cautare. Daca doresti, ma dau cu parerea si la parfumuri, ca nu ma pricep nici acolo! Succes!

Simona spunea...

Eu te inteleg perfect, ca si eu am multe pasarele pe creier cand vine vorba de ochelari de soare (si am lucrat pentru una din cele mai mari companii producatoare, asa ca mai am si pretentii ca stiu ce caut). Da' cand mai prinzi ocazia sa o tulesti peste granitza, de ce nu vizitezi un Tiffany mai bine aprovizionat decat cel din Ro? Sau chiar si alte magazine? (ca eu am fost tot timpul fana de Armani si Rayban, si acum defilez de vreun an cu Serengeti de care-s super indragostita...) Zic si io... :P

Maria Coman spunea...

alina- eu sunt anti-roma :)))
felix- si atunci ce cauti la postarea asta. ce
simona- pai asta o sa fac, doar ca n-am nicio iesire din tara in plan pana la sfarsitul anului.

Anonim spunea...

Nevastă-mea e fan Polaroid... Am şi eu o pereche (bărbăteşti, normal) şi nu-s chiar răi...
Acu' depinde de model, normal şi de gustul fiecăruia.