vineri, 18 octombrie 2013

Meet Ema Beti

In primul rand nu o mai cheama Smaranda. Nu ii place. Ar fi vrut Ariana, din fericire s-a razgandit. S-a oprit la Ema Beti. Familia spera sa nu dureze mult, caci nu mai raspunde daca nu o strigi Ema Beti. Sau poate se scrie Emabeti? Nu stim

Are un volum de povesti din care isi citeste singura. Cu urmatoarele titluri

Wynona
Bagheta de Fildes
Mancarea cu supe
Acum e doamna da
Promit sa notez cand si le povesteste. Am retinut pana acum doar ca: se petrec in Tara de Nicaieri. Care e si tara curcubeelor. Acolo sunt multe bomboane curcubeu.

Emei Beti nu ii plac fustele, ca fustele sunt neghioabe. Asta ar putea fi o veste buna dupa un an si jumatate doar de fuste, doar ca nu mi-e clar cu ce le inlocuieste.

5 comentarii:

Roxana spunea...

e frumos Emma Betti.Imi place. Nu mi-e clar cum se scrie, dar nu cred ca are importanta acum. Detalii tehnice.Vor fi rezolvate pe parcurs.

Cris spunea...

cred ca e ceva cu ele, au multe asemanari nascute fiind in aceeasi zi. si la noi se manifesta zilnic dorinta de a fi strigata Ariel sau Merida, depinde de chef. a zis ca nu-i mai place Anca si se mai gandeste exact cum il schimba definitiv.

Rallu spunea...

Si la noi schimbarea numelui e la ordinea zilei, cel mai des foloseste Clara, apoi vin Bianca, Carla Andreea, Lori etc, de nici nu le mai stiu. Pana si educatoarei i-a spus in prima zi de gradi ca o cheama Clara :D asa, sa nu ne plictisim

daniela spunea...

Pff, si la noi la fel cu schimbatul numelui, se pare ca e moda geenratiei actuale :). O cheama Leli, ca pe o buburuza de o avem acasa. Partea cea mai funny e ca si mie mi-a schimbat numele, ma cheama Zumzuita, adica sunt o "albinuta mai mare", am incheiat citatul, ca diminutivul nu e al meu :).

g.cojocaru spunea...

:) interesanta etapa. :)