duminică, 24 noiembrie 2013

Reality check. Un fel de ciorba


In primul rand, am promis mai multora cateva dintre cartile de la Premiu si am uitat. ASa ca daca le mai vreti, mai ziceti odata.
In alt doilea rand, Gaudeamus e din ce in ce mai aglomerat si mai insuportabil. Mai nimic nou anul asta, mi se pare ca au fost aparitii mai de criza ca in alti ani. LA copii, de exemplu, de unde plecam de obicei cu tone, n-am gasit nimic nimic nou. Bine, de obicei merg miercurea, acum am ajuns abia duminica. Plus locul, sonorizarea, in fine, de toate. Am gasit insa teatru radiofonic la editura Radioului Public, la preturi super ok. Asta daca aveti nostalgia discurilor de vinil.

In al treilea rand, V for Vintage. Spectaculos, mai nimic. Dar spre deosebire de alte targuri de gen aici e aerisit, e spatiu si nu se adun toate ciurucurile.

In al patrulea rand, revelatia zilei e ca duminica e 1 decembrie. Ceea ce e inspaimantator este ca pana la ora asta n-am nicio lista gata. Socul a venit azi dimineata, citind la Rox despre listele ei (caci suntem mai multe freak control pe-aici prin zona), cand mi-am dat seama ca:
1. n-am lista de Craciun (si nici idee clara despre ce si cum)
2. n-am lista de Mos Nicolae (wtf, anul trecut asta era deja si impachetata pe vremea asta)
3. am facut rezervare pentru petrecerea Smarandei, dar nu mai stiu pe ce data
4. tortul e intr-un mare pom, caci vrea toti poneii din Ponyville, ceea ce inseamna vreo 470.
5. rochie de serbare
6.  aripi de inger
7. pantofi de inger
8. rochie de petrecere
9. pantofi de petrecere
10. Rapunzel aiadelapetrecereamariei

3 comentarii:

daniela spunea...

Nu mai stiu care era regula cu cartile,dar, daca n-o mai revendica nimeni,as vrea eu Soseaua Catelu 42, de unde voiam sa o cumpar, nu o mai gasesc.

Sabina Ulubeanu spunea...

bai deci si eu sunt in urma cu ABSOLUT toate, pana si cu postarea asta a ta sunt in urma

daniela spunea...

Eu as vrea Soseaua Catelu 42, daca nu mai revendica nimeni, nu o mai gasesc pe nicaieri de unde voiam sa o cumpar :). Multumesc!