vineri, 13 decembrie 2013

Cadouri. Tot telegrafic

 Anul asta sunt mai dezorganizata decat de obicei. Din fericire cu Smaranda a fost mai simplu, ca a avut o lista clara. Mai greu a fost de deslusit. Pantofi rosii am gasit la Zara, destul de frumosi.  Inteleg ca s-a deschis un magazin, Jumbo, unde sper sa ajung pana in Craciun si unde e un fel de raiul raiurilor. Culori, crafturi, educatii si imaginatii gasiti la Boribon. Cel mai bine e  sa mergeti la magazin direct, e un fel de Tara Minunilor, sigur gasiti ce sa cumparati.

Mai multe, aici, in postarea de anul trecut. Bineinteles, pentru copiii ceva mai mici .

De adulti
Mai greu, mult mai greu decat la copii. Bilete la concerte, verificati ce o sa fie la anul prin bucuresti, anul trecut Rammstein, de exemplu, a fost o idee excelenta. Apoi, gasiti aici diverse vouchere pentru diverse activitati, multe cu adrenalina, multe pentru doamne, uitati-va, merita
Tot de adulti, cartile nu sunt niciodata overrated. Eu am primit cartea Simonei Tache, treceti-o pe lista.
De prietene, va povesteam ca Laura Lazar si-a lansat o colectie noua. tot cu motive romanesti sunt tricourile de la Mandra Chic, le gasiti aici . Fiecare tricou are o poveste, sigur o sa va indragostiti de ele. Uitati-va si pe Band of Creators, e una dintre descoperirile mele preferate de anul acesta. Plus Cabal Clothing, ii gasiti pe Facebook. Bluza asta, de exemplu, o port de trei luni si ma intreb cum am trait fara ea pana acum.


Si varianta de anul trecut, aici
(update in progress)

Niciun comentariu: