joi, 23 ianuarie 2014

Cum sa pregatesti petrecerea perfecta ***

O sa va povestesc astazi despre un domn, care pana recent a lucrat intr-o institutie financiara. A fost corporatist, mai exact. Cu program, cu termene, cu tot ce presupune asta. Pana cand s-a saturat si s-a hotarat sa faca altceva. Altceva a insemnat infiintarea clubului Clujul pedaleaza.. De ce Clujul pedaleaza? Pentru ca Kertesz Levente a fost la un concurs in Ungaria, unde erau peste 4.000 de participanti. Si-a luat inima in dinti si a pornit proiectul acesta, un concurs unde poate sa participe orcine, de la amatori la profesionisti, de la copii la oameni in varsta.

Am inceput cu niste concursuri mici ca pana la urma sa avem cel mai mare maraton de mountain bike din provincie, am muncit mult pentru asta dar faptul ca vad peste 500 de persoane pedaland la un concurs ma unge la suflet! Nu ma voi opri aici mai am niste priecte frumoase, dar toate la randul lor,
povesteste Kertesz Levente.

Are multe proiecte interesante, printre care o scoala de ciclism pentru copii, pe care o va deschide in februarie.

Eu as vrea sa va povestesc insa despre un alt poriect al sau. Si anume sa stranga 4.000 de euro pentru o imprimanta speciala, care tipareste in Braille. La noi in Romania nu exista prea multe carti in Braille, asa ca imprimanta asta ar fi extrem de importanta.

Stangerea de fonduri pentru imprimanta a fost o simpla intamplare, noi organizam in preajma sarbatorilor CIclo-Mosul astfel am ajuns la lic. deficenta de vedere si intreband ce cadouri am putea duce la copiii cu deficienta de vedere am aflat ca in tara noastra nu se tiparesc carti in limbajul Barille. Intre timp am mai aflat ca exista imparimanta care imprima in limbajul Braille, asa ca s-a nascut ideea dea face rost de bani. Ma organizat in data de 21 decembrie o seara pentru strnageri de fonduri unde nu prea sa inghesuit lumea, dar pana la urma cu ajutorul presei si prietenilor am reusit sa strangem pana acuma 2000 EUR din cei 4000. Nu ma dau batut si pana la urma vom reusi.

2.000 de euro pentru un oras ca si Clujul, oras printre cele mai bogate din Romania, ar trebui sa se stranga intr-o secunda. Ma gandeam la un moment dat sa facem ca anul trecut, cu cadourile de ziua mea. Am strans atunci aproape 2.000 de euro in vreo 10 zile. Doar ca n-am foarte mult timp, de data asta, asa ca va propun sa fie de la mine cadourile de data asta. Cine imi da pe mail ordin de plata cu dovada unei donatii de 100 ron, primeste cadou o carte, pe sistemul pe care am mers si in vara . O trimit eu, de preferat nu cu Posta Romana. Mailul il stiti, mailulblogului@yahoo.com, stabilim acolo si detaliile legate de livrare. Dacă doriți și puteți ajuta, banii trebuie să ajungă în contul RO97BITR001310036912RO01 deschis la Banca Italo-Romena pe numele C.S. Clujul Pedaleaza, cif 28217990

(*** nu, titlul nu are legatura cu postarea, incercam sistemul click aici)

Niciun comentariu: