luni, 6 ianuarie 2014

Fotokolor

Pe la inceput de toamna, ziceam cu Fifi ca trebuietrebuietrebuie sa facem o sedinta foto cu Adipopa, poate intr-un depozit de carti. Pe urma a fost nunta Sandrei si m-am tot laudat eu cu rochia mea . Si cum atunci eu deja rechizitionasem o valiza de dantele si manusi si rochii, am zis ca sa facem o interbelica. Pentru ca soc si groaza, chiar si pentru mine, paream cumva din filmul vintage. Am tot cautat loc, am gasit Cafeneaua VEche, pe urma ne-am tot lalait si abia sambata am ajuns acolo. Cu ditamai punga de haine vintage, ca sa ne intelegem. Si au urmat cateva poze pe brief.

Dupa care ne-am dat seama ca de fapt noi nu de aia venisem. Si ne-am dus la underground. La intuneric si boxe. Si Londra. Si Gilette pe centru. Enjoy
Si va urma.

3 comentarii:

axasport spunea...

:)) mi-a placut asta: "Maria Coman l-a batut pe Basescu rau, la audienta! Mai jos audientele de la Sinteza Zilei si In Gura Presei".

Anonim spunea...

Sunteţi o femeie foarte frumoasă!
Şi fotograful trebuie felicitat.

claus web spunea...

Sunt frumoase pozele, la fel si dumneavoastra! E interesant sa vezi o persoana publica si in alte ipostaze sau, mai lejer, liber, altundeva decat ca si reporter, la televizor. E un fel de gura de aer proaspat, aceasta e senzatia pe care mi-o redati.