joi, 2 ianuarie 2014

Let's go fly a kite
Mary Poppins a insemnat pentru mine deschiderea unei lumi. Cu Mary Poppins si Aleea Ciresilor m-am indragostit iremediabil de Londra, cu ani buni inainte sa ajung acolo. Primele carti pe care i le-am cumparat Smarandei, inca mult dinainte sa se nasca, au fost cele cu Mary Poppins. Ca sa stie de la inceput cum sa ridice un zmeu, de exemplu
De ce Mary Poppins dintre atatea milioane de povesti? Pentru ca Mary Poppins te invata sa crezi, Mary Poppins te invata ca minunile exista si sunt foarte aproape de noi, pentru ca Mary Poppins are umbrela cu cap de Papagal, pentru ca orice fetita cred ca viseaza la un moment dat sa fie frumoasa ca Mary Poppins (bine, acuma viseaza ca Hannah Montana, dar na, keep dreaming)


Saving Mr Banks este filmul realizarii peliculei Mary Poppins si mult mai mult decat atat. Povestea pleaca de la promisiunea facuta de Walt Disney fiicelor sale, cum ca va ecraniza povestea lor preferata. E nevoie de 20 de ani pentru asta. Si rezulta unul dintre cele mai vazute filme din lume. Saving Mr Banks va avea premiera in Romania pe 10 ianuarie. Si merita sa mergeti sa il vedeti.

(am mai scris despre Mary Poppins aici AiciAici si prin diverse alte locuri)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamna Coman nu-i chiar toata lumea din sistemul de invatamant asa spagara precum invatatoarea de la Sc 10, (doamna nu pot sa o numesc). Vreo 60-70% da iau spaga sub diferite forme, ca pana la urma si presiunea pe care o fac unii profesori, mai ales de liceu, pe langa copii pentru a face meditatii e tot un fel de spaga, mita, etc,. Dar sa afirmi pe post ca toti sunt niste spagari e prea mult; e ca si cum as spune ca toti ziaristii sunt niste AGRAMATI; Si nu-i asa, mai sunt si unii care stapanesc foarte bine limba romana.

lichiresti spunea...

...pai eu zic ca ...ar cam fi, chiar daca n-as vrea sa generalizez... si ca sa citez din blogosfera un titlu:
" Cam greu de digerat,nu?"


http://florentindraganescu.blogspot.ro/2014/01/cam-greu-de-digeratnu.html