joi, 13 februarie 2014

Trei. Fara legătură

1.  Siteul Messy Nessy Chic. Il gasiti aici. Foarte bune reportaje foto
De exemplu acesta, despre 13 lucruri gasite pe Internet. De exemplu cel despre amenajarea statiilor de metrou parasite din Paris. Sau despre vechile apartamente, conservate in timp

2.  Pentru ca incepe perioada de depuner a declaratiilor de venit, anul asta va propun 2 variante :
- prima e proiectul meu de suflet, cel legat de construirea centrului de recuperare de la Constanta. Proiect care, apropo- aplauze, va rog- a inceput sa fie pus in aplicare, iar centrul va fi in curand functional .Gasiti formularele pe site.
- a doua e asociatia Nicoletei. Gasiti aici toate formularele si informatiile. 
De ce sa redirectionati impozitul aici? Va spune Nicoleta
"De multe ori comoditatea şi birocraţia ne taie elanul. La un calcul simplu, sumele  rezultate din "2 la sută din impozit" pentru un singur contribuabil pornesc de la 10 lei şi depăşesc 100 de lei, la venituri care sar de echivalentul a 1000 de euro pe lună. 10 lei înseamnă două ciocolate pentru un copil sărac, înseamnă câteva caiete, înseamnă câteva medicamente pentru un tânăr paralizat, imobilizat la pat. 10 lei sunt o avere, atunci când nu îi ai. Cu 10 lei poţi face o bucurie. Iar cu 20 de lei poţi face mai mult. 

Încă de când am înfiinţat această asociaţie nu ne-am propus să facem fapte mari. Nu ne-am propus obiective greu de atins. Am vrut doar să continuăm ceea ce devenise un firesc, să-l îmbrăcăm pe cel gol, să dăm de mâncare celui flămând... O activitate care pornise deja cu câţiva ani în urmă, fără "hârţogăraie" şi denumiri oficiale, din suflet și cu multă pasiune." 


3. Si, pentru ca vine martisorul, ganditi+va un pic si la cum putem sa il ajutam pe Cristi sa ii daruiasca viata Madalinei. Madalina are leucemie, are nevoie de un transplant de maduva, iar Cristi incearca sa stranga acum cele  100.000 de euro necesare. Detalii aici

Niciun comentariu: