joi, 20 martie 2014

Bodybebe. For sale

Acum 3 ani, cea mai buna prietena a mea a inceput o afacere. Bodybebe se numea afacerea. Si a reusit sa schimbe principiile acelea dubioase cum ca daca e fata inseamna roz, daca e baiat inseamna bleu. Ideea a pornit de la problemele noastre, proaspete mame de fete, care nu reuseam sa gasim haine ok pentru copii. Bine, de atunci copiii au crescut si se imbraca doar cu ce vor ei, dar asta e cu totul alt subiect. Oricum, si-au petrecut cam primii 3 ani din viata imbracati in Bodybebe.
Tot intre timp, dupa ce a facut brandul cunoscut, dupa ce a construit un magazin online de succes, Mara s-a intors la prima ei dragoste, publicitatea, si nu mai are timp sa se ocupe de Bodybebe. Asa ca Bodybebe e de vanzare. Ce se vinde de fapt? 


Brand (care este foarte cunoscut in mediul online) + domeniu online + magazinul online (sistem inteligent de introducere a produselor si de tinere a stocurilor) + pagina de facebook cu 1700 de fani.
Marca poate fi folosita pentru orice tip de afacere ce vinde produse pentru copii (de la carucioare la jucarii sau biberoane, pe langa hainute)
Pretul este de 1500 euro

Niciun comentariu: