joi, 20 martie 2014

Portobello Market
V for Vintage, editia de primavara, e foarte pe gustul meu, fiind foarte londoneza si foarte Portobello Market. 5-6 aprilie, la Sala Dalles. Stiu ca tot sunt targuri de genul asta, dar V for Vintage a reusit sa creasca foarte mult nivelul in domeniu, pentru ca vintage nu inseamna tot ce mai avem prin dulapuri. Ci mai mult decat atat
V for Vintage aduce împreună mai bine de o sută de expozanți, în secțiunile cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends.  Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – vom avea deci colecții noi, inspirate de cele mai reușite curente britanice, și selecții de articole vintage aduse special din faimoasa piață londoneză.

Invitatul special al acestei editii, brandul Murmur,pregateste o colectie capsula generata de destinatia noastra londoneza, pe care o gasesti in exclusivitate la V for Vintage Portobello.
Tombola V for Vintage, una din traditiile targului, pregateste zeci de premii pentru toti vizitatorii.

GO BRITISH!
V for Vintage – Portobello Market adună cele mai adorabile clișee despre britanici, astfel ca fiecare vizitator să încerce propria sa experiență british. Un dress-code "put your hat on" ne va face pe toți ladies and gentlemen – un moment pe care trebuie să îl imortalizezi, mai ales că zona foto dedicată, are și ea un set-up british sofisticat. Apoi, ne reunim după toate regulile etichetei englezești sâmbătă și duminică, la ora 5 p.m., un "five o'clock tea" adus de Tea Forte.

BRING THE KIDS

În cel mai pur spirit anglo-saxon, de data asta luăm copiii cu noi la V for Vintage:  în premieră, organizăm la etaj Kids Room by Reciclare Creativă, ale căror workshopuri inteligente și amuzante îi vor ține ocupați în timp ce părinții lor descoperă comori la V for Vintage.


Niciun comentariu: