miercuri, 14 mai 2014

Cand visele devin realitateAsa arata zilele acestea centrul de recuperare pentru copii cu probleme neuromotorii din Constanta. E un proiect la care eu tin extrem extrem extrem de mult si nu imi vine sa cred ca a ajuns asa de departe. 
Prima data cred ca v-am vorbit despre el acum un an si jumatate
Suma necesara initial era uriasa, spre un milion de euro, am tot cautat solutii, fonduri europene, proiecte, finantari, nimic nu parea sa mearga asa cum trebuie. Pana cand am primit sprijin de la Mihai Nesu si de la Fundatia lui. Si pana cand am primit sprijinul vostru, pentru ca de fapt de acolo a inceput totul. 

Intre timp, Calin are un frate, iar Ramona, mama lui, s-a chinuit cu toate aprobarile si lucrarile si cautarile de spatii si asa mai departe.
Intre timp, Raisa a plecat in Irlanda, pentru ca din fericire pentru ea, din pacate pentru Romania, acolo are sanse mai multe si mai bune sa se recupereze.
Eu sunt mandra sa ii cunosc pe parintii Raisei, pe parintii lui Calin si pe Mihai Nesu. Chiar sunt, nu sunt vorbe asa, de aruncat pe internet.
Si o sa va arat si imagini de cand centrul va fi complet functional. E un centru facut pentru cei 50.000 de copii cu paralizie cerebrala din Romania. La ei trebuie sa va ganditi atunci cand donati. Pentru ca centrul va avea in continuare nevoie de fonduri ca sa poata functiona si sa se dezvolte. Gasiti informatii despre cum puteti dona aici

3 comentarii:

Cati spunea...

Iar noi ne consideram cei mai norocosi dintre parintii care trec prin asemenea experienta ca te cunoastem si ca exista oameni care se implica dezinvolt si cu daruire acolo unde e nevoie!
Ma inclin cu respect fata de cititorii blogului si a celor ce, fara a se lovi de astfel de probleme, inteleg ca dezvoltarea, recuperarea si nevoile unui copil cu dizabilitati exced de cele mai multe ori stiinta si puterea financiara a familiei lui, iar acolo unde nu se implica statul si societatea ramane pustiu.
Multumesc din suflet tuturor celor ce au donat timp si bani pentru acest proiect!
Mama Raisei

Mateescu Catalin spunea...

Saru mana ma puteti ajuta si pe mine cu un LIKE pe urmatorul link va rog frumos : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=646367482122049&set=a.646367175455413.1073741914.267369596688508&type=1&theater

Margareta Draghici spunea...

felicitari ma bucur ca macar stiu ca nu am fost de geaba la revolutie. iata ceva ce merita laudat. fiica mea nascuta in 78 nu a avut parte de asa ceva. felicitari si Alesandrei stiu ca si ea cu fundatia Mereu Aproape reuseste si face multe fapte de laudat.