luni, 19 mai 2014

Satul Prunilor

Satul Prunilor  e aproape de Sinaia, dar pe drumul celalalt spre munte, prin Targoviste, undeva in deal de Pietrosita. Satul Prunilor e unul dintre locurile acelea cu zen bun si cu lumina si cu oameni care abia te-asteapta.
Satul Prunilor inseamna cateva case albe, cu geamuri mari, cat tot living-ul, cu dormitoare la etaj, cu terase deschise si cu livada intre ele, asa ca oricat de plin ar fi nu te inghesui cu nimeni.
Satul Prunilor e departe de orice oras. Anul trecut, cand n-aveau restaurant si am ramas fara diverse a fost nevoie de un drum pana la Targoviste, pentru ca pe acolo nu se gaseste mai nimic. E un loc bun de plecat insa spre diverse locuri in care nu ajungi de obicei, spre Cheile Ialomitei, spre Sinaia, dar pe varianta prin munti, sunt si alte trasee pe care nu le-am facut.
Acum s-a deschis si restaurantul, cu mancare facuta cu alimente de pe-acolo, cu foc de tabara seara, cu oameni care nu se supara cand copiii fac curse prin restaurant sau darama de zeci de ori aceleasi linguri sau nu mai vor ce au vrut si mananca trei zile doar mamaliga
Mergeti la Satul Prunilor. E reclama, dar e gratis.

Niciun comentariu: