marți, 6 mai 2014

Trei piese, 5 spectacole, 10 invitatii


Update 3: Diana Tanasa, maine, la ora 15, mergi la Godot. A renuntat cineva, petrecere frumoasa

Update 2: Promotie, special pentru cititorii blogului, 10% reducere la biletele pentur Acum ori Niciodata, daca sunati la Roxana, telefon
0724 927 482


Update 1: castigatori, multumesc foarte mult, sper sa va placa. Ordinea a fost cea a postarii. Cei care nu ati avut noroc- o sa mai avem invitatii. Sau, daca nu, gasiti bilete pe bilete.ro

1. Masculin Feminin, 9 mai- Mami, World s Eyes
2. Fa-mi Loc, 10 mai Ana, Ada Pavel
 3. Acum ori Niciodata, 14 mai Mihaela, Valentina Manea si suplimentar, pentru tatal tau, Stefana Ciolacu
4. Fa-mi loc, 23 mai- Andreea Morosanu, Milena Alexe 
5. Acum ori niciodata Alex, Roxana DalioDaca ar fi sa fac un clasament personal al pieselor astora trei, v-as recomanda asa, in ordine :
1. Acum ori niciodata. In regia lui Mihai Constantin. E despre dragoste, despre pasiune, despre monotonie, despre rutina, despre minciuna, despre ce ne facem noi cand ne facem mari :))
2. Masculin Feminin, in regia Liei Bugnar. Masculin Feminin odata ca e cu Marius Manole si l-as putea vedea pe Marius Manole jucand in fiecare saptamana, pentru ca de fiecare data aduce ceva nou. Apoi, pentru ca subiectul e unul interesant. E o comedie, dar rasul e de tristete. E despre casatorie, dar si despre despartire. Si e despre iubire. Si despre faptul ca iubirea e singurul lucru pentru care merita sa te nasti.
3. Fa-mi Loc. Fa-mi loc e prima piesa pe care au facut-o cei de la Inspira. E o piesa in 2 personaje, dar cu toate astea te tine in priza de la inceput pana la sfarsit. 

Am pentru voi cate 2 invitatii de 2 persoane la fiecare spectacol. Trebuie doar sa comentati si sa imi spuneti de ce vreti la teatru si la care dintre piese.
1. MASCULIN-FEMININ -Godot 9 mai 2014 la ora 22:00

 2. FA-MI LOC! Godot 10 mai 2014 la ora 15:00

3. Acum ori niciodata - TNB 14 mai 2014 la ora 20:00  

4. FA-MI LOC! – Teatrul Elisabeta 23 mai 2014 la ora 22:00

5. Acum ori niciodata - TNB 29 mai 2014 la ora 20:00

26 de comentarii:

Alex spunea...

Neata! Daca e vorba de teatru nu ma pot abtine sa nu ma inscriu :) As vrea la :
5. Acum ori niciodata - TNB
29 mai 2014 la ora 20:00

Daca se poate, multumesc!

world's eyes spunea...

1 sau 2.
1 sa vad daca mai inteleg pasiunea, 2 sa vad ce sex are iubirea.

Anonim spunea...

As vrea sa vad o piesa de teatru regizata de Radu Beligan! - 2. FA-MI LOC! Godot 10 mai 2014 la ora 15:00

Multumesc! Ana

Mihaela spunea...

Acum ori niciodata - TNB. Mi-ar plăcea să merg pentru că nu am mai fost de vreo şase luni la teatru şi ar fi un mod frumos de a mă relaxa după şase ore de muncă şi încă trei de facultate. Mulţumesc. :)

Anonim spunea...

Mi-ar plăcea tare mult la „Fă-mi loc” la Godot. E piesă în doi, spui. Aș vrea tare mult să văd cum e teatrul în doi; eu scriu adesea dialoguri în doi și am făcut o întreagă poveste de dragoste, din dialoguri. Poate mă inspiră :)

Andreea Morosanu spunea...

Pentru ca nimic nu e mai frumos decat sa petreci timp de calitate cu oameni care iti aduc un plus de valoare in viata ta.

Oski spunea...

Acum ori niciodata. Pentru ca pe primele doua le-am vazut, pentru ca aseara am vazut Lectia de violoncel si inca n-am iesit din atmosfera. Si pentru ca as petrece o seara frumoasa cu sotul meu, de ziua lui. (daca e pe 29, dar nu ma supar nici pentru 14).

Valentina Manea spunea...

Acum ori niciodata - TNB 14 mai 2014 la ora 20:00 Pentru ca mi-e drag Mihai Constantin inca din Liceenii

Alex spunea...

Normal ca nu mi-a salvat comentariul complet :) Motivul ar fi ca nu exista un loc cu oameni mai frumosi ca la teatru, iar lumea prezentata de ei este intotdeauna altfel.

Lumi spunea...

As dori o invitatie la Acum ori niciodata - oricand, oriunde ... Multumesc.

raduliandefta spunea...

5. Acum ori niciodata 29 mai pentru o seara de relaxare fix inainte de inceperea sesiunii de examene :D

Milena Alexe spunea...

Pai, pentru ca un spectacol de teatru e o sursa de cultura, de incarcare a bateriilor dupa o zi agitata.
Oricare invitatie ar fi binevenita!
Multumesc!

Marina Defta spunea...

Buna!

As vrea sa merg la teatru atunci, pe 29 mai, la Acum ori niciodata.

Multumesc! :)

Alina Stefanescu spunea...

"Acum ori niciodata", / Sa mai vedem odata, / Cum zici ca-i cu iubirea / Si care-i rostul ei. / Ca in monotonia si in rutina vietii / Sa scoata din mincina / Si sa-ti aduca-n viata / Doar clipe fericite / Si din nimic sa faca / Numai ce tu doar vrei. :). Alina S

Alina Stefanescu spunea...

"Acum ori niciodata", / Sa mai vedem odata, / Cum zici ca-i cu iubirea / Si care-i rostul ei. / Ca in monotonia si in rutina vietii / Sa scoata din mincina / Si sa-ti aduca-n viata / Doar clipe fericite / Si din nimic sa faca / Numai ce tu doar vrei. :). Alina S

mami spunea...

Masculin-feminin.
As fi vrut la Acum ori niciodata, aproape m-am facut mare si poate as fi aflat ce ma voi face :P, dar orele ale imi sunt imposibile

Anonim spunea...

Acum ori niciodata" / Sa mai vedem odata, / Ce poate sa mai faca / Iubirea din minciuna si cu puterea ei, / Chiar din monotonie si din rutina vietii, / S-aduca-n asta viata, / Doar clipe fericite si ceea ce tu vrei :) Alina S

Stefana Ciolacu spunea...

M-as bucura tare mult sa vad Acum ori niciodata alaturi de tatal meu. Trece printr-o perioada mai stresanta si desi i-am promis ca-l duc la teatru, n-am reusit sa prind bilete la un spectacol in timp util.

Mihaela spunea...

M-am bucurat tare, mi-ai făcut ziua mai frumoasă. Îți mulțumesc.

Mihaela Alexandru spunea...

Vreau la teatru pentru ca-l iubesc, si pentru ca iubesc si pentru ca de fiecare data cand ies de la teatru imi umple sufletul cu atata bucurie ca oftez cel putin doua ore...si vreau la oricare dintre piese pentru ca bucuria-mi va fi egala! Multumesc!

Mihaela Alexandru spunea...

Vreau la teatru pentru ca-l iubesc si pentru ca ...iubesc! ...si pentru ca de fiecare data cand ies de la o piesa de teatru mi se umple sufletul cu atata bucurie incat oftez cel putin doua ore...
Multumesc!

bebestrumfu' spunea...

2. Fa-mi loc 10 mai ora 15, vreau sa imi duc mama la teatru , pe 12 mai este ziua ei.Multumesc.Diana Tanase

Alex spunea...

WOW, multumim mult de tot! Trebuie numele complet, nu?! Alexandra Murat in cazul asta :D Abia astept sa vina 29 :)

diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
diana spunea...

Buna Maria!
mi as dori acum ori niciodata!
multmesc de oportunitate.
Diana

Anonim spunea...

Bună seara!

Multumesc! Din păcate, eu nu mai pot ajunge la piesă, sâmbătă la Godot. Îmi cer scuze pentru încurcătură. O puteți oferi altcuiva?

Multumesc!