joi, 31 iulie 2014

Apa trece, Romania ramane


Sunt, din nou, ca in fiecare an, mii de oameni care au ramas fara casa din cauza inundatiilor. Nu vorbim acum despre cauze. Nu vorbim despre defrisarii pe sute de mii de hectare, nici despre investitii nefacute, nici despre lucrari facute de mantuiala, nici despre lipsa de interes a autoritatilor locale, nici despre vina oamenilor obisnuiti. Desi toate acestea duc la efecte atat de mari. 
In fine, pana cand vom discuta despre cauze, important e ca oamenii de acolo au nevoie de ajutor imediat. Respectiv: apa, alimente neperisabile, conserve, produse de igiena personala, etc. Deja mai multe firma mari, printre care Carrefour, Profi, Rio Bucovina si altele, au trimis prin intermediul fundatiei Mereu Aproape ajutoare in zonele cu probleme. 
E nevoie si de bani, pentru ca oamenii ca sa isi repare locuintele.  Pentru asta, timp de o luna, Antena 3, prin Fundatia Mereu Aproape, pune la dipozitie numarul de sms 8827, oferit de Cosmote, Orange, Vodafone si donatie.ro.  Valoarea fiecarui SMS este de 2 EURO si nu se percepe TVA. 

Un comentariu:

Adriana Butnaru spunea...

https://www.facebook.com/events/686347538111766/