sâmbătă, 5 iulie 2014

Despre oamenii in care cred

Asociatia Pavel e una dintre asociatiile in care eu cred. Iar Roxana Dumitru e unul dintre oamenii aceia care si-au dedicat tot timpul si toata viata copiilor bolnavi de cancer. 
Ne cunoastem de ceva vreme, dar ceea ce va ramane probabil intotdeauna e povestea unei papusi. Roxana strange in fiecare an scrisori pentru Mos Craciun de la copiii internati la Fundeni. Intr-un fel sau altul, cele mai multe dintre scrisorile astea isi gasesc un Mos al lor. Atunci insa a ramas o scrisoare. A unei fetite care isi dorea o papusa Baby Amore. Fetita a fost trimisa acasa, pentru ca mai avea doar cateva zile de trait si ii tot spunea mamei ca il asteapta pe Mos Craciun sa ii aduca papusa. Papusa nu mai era insa nicaieri, pentru ca nenumarate fetite si-o dorisera fix pe aia. Si uite asa, caut-o prin depozite, prin supermarketuri, prin stocuri pe la furnizori, pana a gasit-o N. Undeva in tara, nu mai stiu unde exact. Furnizorul a trimis-o direct mamei fetitei. Din fericire, Mos Craciun a ajuns mai devreme la ea. Pentru ca a murit inainte de sarbatori, cu papusa in brate. Pe site-ul teimplici.ro, la fiecare sectiune, profesionistii Asociatia Pavel si-au inscris teme de proiecte. Fiecare profesionist cunoaste realitatile din spitale cu sectii de oncopediatrie, cunoaste nevoile copilului bolnav de cancer si ale familiei acestuia si propune teme realiste. Va invit sa intrati pe site-ul teimplici.ro, sa va logati cu adresa de facebook, sa completati un foarte scurt formular si cand in dreapta sus v-a aparut numele, atunci puteti sustine unul dintre temele de proiect ale Asociatiei P.A.V.E.L. din domeniile Educatie, Sanatate, Protectie sociala. http://teimplici.ro/


Apoi, Oana Marinescu, un alt om in care cred si care e intotdeauna acolo cand ai nevoie de ea, inoata la Swimathon pentru pentru echipa de la Policy Center for Roma and Minorities.
"Am ales să înotăm pentru cauza copiilor din Clubul de Educaţie Alternativă pentru că suntem convinşi că fiecare copil merită o şansă, indiferent de mediul din care provine", spun cei cinci. Echipa lor a strâns deja 67% din suma pe care și-au propus-o la Swimathon, adică peste 5300 lei.
Îi puteți ajuta să ajungă la 100% donând pentru ei aici:
http://bit.ly/1lWHLYA
#SwimathonBucuresti2014 #FundatiaComunitaraBucuresti

Eu tocmai am donat

Un comentariu:

Roxana Dumitru spunea...

Multumesc Maria pentru incredere si pentru cuvintele frumoase. Stiu ca ne-au unit o papusica, cautata in Ajun de Craciun, pe ploi si viscol pentru fetita ce in cateva zile a plecat pe o steluta, mai aproape de Doamne Doamne, cu papusica in brate...Multumesc!