marți, 12 august 2014

Bani si sange

Bani pentru o fata de 27 de ani, despre care a scris mai multe Ina .


E medic veterinar, o cheamă Ana-Lucia Udrescu. Și-a salvat pacienții de sute de ori  până acum. A adoptat, a îngrijit, a acceptat,a luptat pentru alții și acum luptă pentru ea. Povestea e scurtă, accidentul e tragic. A avut loc un accident teribil în timp ce lucra în cabinet. A luat foc, 90% din suprafața corpului e arsă. Medicii de aici au un pronostic foarte rezervat pentru ea. Se miră însă că e încă aici, încă capabilă să plângă de emoție când aude că au donat atâția oameni sânge pentru ea. Conștientă.
Gasiti toata povestea aici. Initial a fost nevoie doar de sange, acum trebuie si bani, pentru ca pe fata o primeste clinica AKH din Viena, dar doar daca se achita suma de 150.000 de euro dinainte. Conturile in care puteti dona sunt acestea :


Informatii updatate gasiti pe aceasta pagina de Facebook

Apoi, sange e nevoie pentru un domn, mesajul este acesta .
Fratele meu, Truica-Marasescu Mircea Daniel, se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, in sectia de Gastroenterologie, etajul 6 (Dr. Ilie Madalina). Are nevoie urgenta de transfuzii sangvine, fara de care va intra in coma hepatica din care numai 20% din pacienti isi revin. Spitalul are rezerve insuficiente de sange, iar familia lui, in ciuda tuturor eforturilor de a se reintorce cat mai repede in Romania, se afla momentan la zeci de mii de Km distanta. Aceasta este o pledoarie personala: va rog sa-i acordati fratelui meu o sansa la viata donand sange pentru el. Mircea are numai 35 de ani si este un suflet generos si cald.
Va rog sa distribuiti acest post celor care sunt in masura sa ajute. Va multumesc din suflet.


Detalii aici 

Un comentariu:

m greierasul spunea...

oofff!asa de trista este vestea ce am citit.PACAT! MARE PACAT! RIP...Ce sarace sunt cuvintele...