joi, 28 august 2014

Ciment, fier, caramizi, ajutor
Despre preotul din Glodeanu v-am tot vorbit, despre cel de la Lada mai putin aici pe blog, nu stiu de ce, pentru ca si acolo se intampla lucruri minunate. Asa s-a nimerit poate.
V-am povestit, de exemplu, despre cei 3 copii care aveau nevoie de o casa si care au acum o casa, datorita dumneavoastra si datorita eforturilor pe care le face preotul de acolo.
N-am apucat sa va povestesc ca de cele mai multe ori cand aud de lucruri de donat vorbesc cu parintele Danu, care intotdeauna are cui sa le imparta, care vine val vartej cu masina, pentru ca el stie ca ajutorul e important si ca lucrurile marunte schimba viata oamenilor.
N-am apucat sa va povestesc, pentru ca a si rezolvat, ca a avut acum o campanie pentru copiii din Lada care incep scoala.  Cei care au dorit sa se implice au ajutat fiecare cate un copil cu haine si cu rechizite.
Insa, as vrea sa va propun sa il ajutam sa construiasca centrul social de la Lada. DEtaliile despre centru le gasiti aici. CEntrul va avea o sala de mese, o biblioteca, o incapere care va fi folosita drept adapost temporar si o zona unde vor fi organizate ateliere pentru copii.


Proiectul e facut, ceea ce e important, pentru ca de obicei proiectele sunt foarte scumpe. Acum trebuie materiale de constructie. Exista pe facebook acest eveniment,  (pe care desigur puteti sa il si popularizati, si va multumesc pentru asta) , unde gasiti toate informatiile necesare. Daca nu puteti sa donati, macar dati mai departe informatiile.  PArintele propune ca fiecare sa doneze un sac de ciment, care costa 20 de lei si un kilogram de fier, care costa 3 lei.  Donatiile le puteti face tot prin site-ul centrului, aici.  E un sistem de donatii online direct de pe card sau direct in contul  Asociatiei Mana Cereasca, la BCR, RO37 RNCB 0248 1258 6469 0001 


Niciun comentariu: