luni, 25 august 2014

Despre Kiki

Kiki, the cat. Kiki, Mistigri.
Kiki are sa zicem cam un an. Se uita crucis. Nu se stie de unde vine si ce a facut ea in adolescenta ei pisiceasca. Cert e ca nu e clar daca e pisica sau caine. Dupa aparente, e pisica. Arata ca o pisica, se poarta ca un caine.
Primele zile si le-a petrecut sub canapea sau sub cada, de niciodata nu stiai pe unde e si daca mai exista. Acu s-a mutat cu tupeu pe canapele, prin paturi, prin dulapuri, peste tot pe unde ii sta bine unei pisici cu tupeu. Este cea mai vorbareata pisica pe care am vazut-o vreodata. IN principiu cand vii acasa povesteste o juma de ora ce (nu) i s-a intamplat cat ai lipsit.  O mai apuca si noaptea niste telenovele interminabile, se vede ca-i pisica, nu motan, ca de la Stuart pana scoteai o vorba treceau 3 zile. Si oricum, el prefera sa stea in cu totul alta parte decat orice fiinta umana. In timp ce Kiki, cainoasa cum va spuneam, sta numai pe langa tine.
Ce mai face Kiki? Pai, dupa ce se ascundea de Smaranda ca de diavolul tazmanian, acu sta sa o care in brate, in cele mai nefiresti pozitii din lume, prin toata casa. Sta sa o invete sa dea noroc (sper macar sa luam vreun premiu cu prima pisica dresata din lume). Sta sa o traga de urechi. In principiu sta, ceea ce in sine este o situatie exceptionala, nemaivazuta si nemaiintalnita.

Meet Kiki. Pisica sau caine, cum vreti sa ii spuneti


2 comentarii:

m greierasul spunea...

foarte dulce, Kiki.Eu am la serviciu 6 matze in grija :)))Imi plac si gata!

Sabina spunea...

A mea tot gasita e, acum vreo 7 ani prin Busteni. Miauna foarte tare, chiar si noaptea, iar la veterninar a descoperit sa e surda, poate si la a ta o fi avand aceiasi problema.