vineri, 29 august 2014

Muzicale si frumoase

1. Maine seara e Promenada Operei. E unul dintre cele mai frumoase evenimente bucurestene, care preia modelul operelor din Londra, Paris, Roma sau Berlin. Anul acesta, Promenada Operei va include momente din spectacolele de opera şi balet din stagiunea 2014-2015.  Stagiunea aceasta aduce ca premiere Traviata, Manon Lescaut si Falstaff.
Imagini de anul trecut vedeti aici
Iar programul complet il gasiti aici
In completare, chiar daca nu ajungeti maine, urmariti programul Operei. E o institutie care s-a adaptat minunat la vremurile astea, iar proiectele pe care le au merita toata atentia.

2. Duminica, in parcul Titan, vine Eugen Doga. Vine la Ziua Limbii Romane. Merita sa mergeti sa il ascultati, Eugen Doga. V-am tot vorbit despre el si despre valsurile lui, v-am spus ca UNESCO a recunoscut valsul lui Eugen Doga, inclus în coloana sonoră a filmului „Gingaşa şi tandra mea fiară”, drept una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX. De data aceasta va propun Gramofonul.
3. Richard Clayderman vine la Bucuresti, pe 26 martie 2015. Vine cu un spectacol in premiera, “From Paris with Love“.  Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol excepţional, din dragoste pentru publicul român. Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic, e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară. Biletele sunt disponibile la prețurile de 400, 300, 200, 140 și 95 lei, în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin www.eventim.ro.

Niciun comentariu: