sâmbătă, 13 septembrie 2014

Draga Ikea

In primul rand as vrea sa iti spun ca eu sunt un mare fan al tau. Imi plac la nebunie multe dintre solutiile tale, imi plac maruntisurile de la tine, sunt salvatoare de foarte multe ori.
Biblioteca mea e de la tine, e fix cum mi-am dorit toata viata sa arate o biblioteca.
Camera Smarandei e cumparata in totalitate de la tine.
Imi place lista de cumparaturi, imi plac creioanele alea grafit, sunt senzationale.
Dar, draga Ikea, cum, daca vreau sa fac o comanda online, sa mi ceri bani ca sa strangi produsele din magazin? Eventual cere-mi si pentru ca le-ai impachetat, pentru benzina, pentru tigarile soferului care le aduce, poate vrea si el sa bea un suc, vorba aceea, poate il prinde pranzul cand imi aduce mie comanda si trebuie sa manance si el ceva…Zau, macar taxeaza tot, nu te sfii, e pacat sa lasi unele lucruri neacoperite.
 Cum sa-mi pui taxa de transport astfel incat sa ajunga transportul mai scump decat dulapul in sine?  Nu ca as fi zgarcita- desi sunt- dar pe cuvant, parca e prea pe fata asa. Taxa pe kilogram ai putea sa o compeltezi cu taxa ca e pachetul plat sau ca e rotund, la un fotoliu pune si tu mai mult, ca e volum ciudat, se incarca greu si se depoziteaza la fel.
Deci, draga Ikea, sper sa nu ma dezamagesti. Pune si tu o taxa cinstita pe orice, nu lasa lucrurile neterminate.
Atat am avut sa iti spun. Multumesc

5 comentarii:

Anonim spunea...

conceptul in sine consta in faptul ca se vand produse ieftine, deoarece se reduc cheltuielile cu transportul, cu aranjatul in rraft etc. deci daca te dduci la magazin, platesti doar produsul in sine pentru ca de restul te ocupi tu. daca esti o persoana comoda, plateste tot. O zi buna! (nu lucrez la ikea)

Anonim spunea...

Ca unul care are o relatie indelungata,in calitate de client, de peste 25 de ani cu IKEA,nu pot decit sa-mi exprim intrega admiratie.Acum,nu stiu daca sa mi-o indrept catre tine sau catre sotul/prietenul/un bun prieten.Nici-un cuvint despre surubelele,penele de lemn,barele filetate,saibele si piulitele,toate IKEA-standard.Un cosmar in plina zi,si asta ti-o spune un inginer.Inseamna ca montarea mobilelor a fost o bagatela pt tine/sotul/prietenul/un bun prieten.Felicitari,sincer!Relatia indelungata de care iti spuneam facilitata si de relativa proximitate fata de locul unde locuim, eu si sotia,in sudul Stockholmului,este cum multi o definesc aici, una de love and hate.Cite dulapuri,masute,comode,paturi etc s-au montat cu sweat and tears, cu multe invocari adresate lui Ingvar Kamprad si citeodata si mamei sale,tot atitea au ajuns relativ repede la centrul de reciclare!IKEA ..can`t live with it,can`t live without it!

Maria Coman spunea...

Hahahaha, n am mai cumparat demult, poate de aia am uitat

Anonim spunea...

Ca descurajeaza astfel de servicii e una, dar ca propun aberatii gen cost produs 300 lei, cost transport 800 de lei e alta.

Anonim spunea...

Transportul este asigurat de o alta firma. Nu te obliga nimeni nici sa cumperi de la ei si nici sa alegi sa ti le transporte ei. Platesti pentru comoditate. Poti veni personal cu un camion închiriat ieftin de tine sa iti iei mobila. Oamenii aia care stau sa aleagă produsele pt clienti, nu or trebui platiti? Sau crezi ca se lucrează cu voluntari?